2777
2789

دخترم تب داشت بردیم دکتر (دکتر اطفال خودش باید وقت قبلی میگرفتی و.... زمان بر بود )یه درمانگاه کووکان خوب بردم اونجا دکترش بهم گفت معلومه براش خوراکی زیاد میخری خوراکی و شیرینی و بستنی و..... نخر 😐گفتم برای دوران بیماریش میگید ؟؟

گفت ن کلی میگم کلا چیپس و هله هوله رو ممنوع کن نوشابه به بچه نده اب میوه نده و....  گفت نباید بد خوراک باشه 

یعنی تمامه مادرا به بچه هاشون خوراکی نمیدن ؟؟؟😐

یعنی فقط لواشک خونگی و میوه و اجیل و چایی مجازه؟؟

میگفت روش تربیتیت اشتباهه اصلا خوشم نمیومد ازش

وااای چه دکتر مزخرفی!!مگه میشه بچه خوراکی نخوره؟حالا درسته چیپس و پفک  وآبمیوه صنعتی خوب نیس اما خب قرار نیس که برای همیشه حذف بشه هرچیزی در حد مجاز مشکلی نداره .حساس نشو یه چیزی گفته دکتره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند روز پیش بچم بردم دکتر پوست گف انقد بهش خوراکی دادی سیری کاذب گرفته 😑اینو ک راست میگه ولی عزیزم همه بچه ها همینن من میتونم کنترلش کنم ولی باباش میخره اگه خیلی میخوره سعی کن محدودش کنی بعدشم انقد ب حرف این دکترا اهمیت نده میخوان همه چیو بندازن گردن مادر بیچاره

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇

حق داره من بیشتر میوه میخرم.اصلا بچه هام نمسگن چیپس پفک بخر چون از اولم‌نخریدم.شاید دوهفته یبار شاید ماهی یبار بخرم خودم اونم خودوشن اصلا نمیگن ولی هرشب میوه ازچندمدل هرمیوه ای بگی براشون میخزم.خرما میخرم گردو میدم بهشون موز نارکیل.اب هویچ ماشالله رشد قد وزنشون عالیه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

پسر منم شیرینی جات خیلی دوست داره. خودم خیلی کم میخرم ولی شوهرم میخره.

نوشابه و آبمیوه فقط موقع مهمونی میخوره. خودم بهش اجیل و کیک خونگی و فرنی میدم. گاهی هم چیپس یا پفک یکی دو بار در هفته. یه بسته رو دو تایی میخورن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من یکی و میشناسم دقیقا همین مدلی ان، اصلاا خوراکی های سوپر مارکتی به بچه هاشون نمیدن، یعنی بالا ترین خلافشون  کیک و شیره

یه بار به بچه اش چیپس تعارف کردم،بچه اش گفت ببخشید ما اجازه نداریم بخوریم و نخورد و رفت

ولی به نظر منم تباید کامل منع کرد بچه هارو، به مقدار کم و بعضی مواقع و چند ماه یه بار اشکالی نداره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یعنی بچه عقده ای نمیشه 😐😐 خب دلش بخواد نمیشه نخرید که

حرف مفت زده

من یه کابینت پر خوراکی دارم

میوه و لقمه سر جاش اینم به کنار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

راست میگه

منم که بزرگسالم چیپس و آبمیوه و نوشابه و..... نمیخوریم تو خونه

خیلی به ندرت پیش میاد اونم چون همسرم گاهی میگیره

واسه تنقلات لواشک خونگی و آجیل و شیرینی خونگی دارم بیشتر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

دقیقا من فقط چیزای خونگی که تودم درست میکنم بهش میدم

چیپس و پفک بستنی هم‌گاهی عمو دایی پدربزرگ مادربزرگ براش بگیرن میخوره 

اصلا از من نمیخواد اینجور جیزارو چون میدونه خبری نیس 🤣

در عوض اجیل و مغز و میوه خشک و لواشک و کیک خونگی و ...

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...