2777
2789
عنوان

واقعا یعنی کسی برای بچش خوارکی نمیخره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 34 پست

دکتر راست میگه 

یه خانمی اینجا راهکار خوبی داد، گفت فقط وقتایی که میریم بیرون نهایت یدونه پفک یا چیپس براشون میخرم و تو خونه هیچ خوراکی مضری نگه نمیدارم

شما هم تا حد ممکن هله هوله نده بهشون

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه اشتباهه

مخصوصا اگر زیر ۷ ساله اصلا نباید با خوراکیای سوپرمارکتی اشناش میکردی

قند مصنوعی بدن ادمو نابود میکنه چربی و سرخ کردنی ک دیگه هیچی .

خوراکیای مضخرف دادن به بچه زیر ۷ سال به صورت مدام مطلقا خیانت بهشه

من از اول نخریدم بعضی خوراکیارو الانم نمیخوره مثل چیپس و پفک شاید ماهی ی بار اونم چندتا دونه میخوره شیرینی هم اصلا نمیخوره دوست نداره جز کیک کم شیرینی و شیر که مصرفش خیلی بالاست دوغ هم میخوره با ماست ولی نوشابه شاید هفته ای ی استکان کلا سالم خوره و اگر عادت داشته باشن از بچگی خیلی عالیه پوستشون شاداب..غذاشون مقوی قد و وزنم خیلی خوب نمیشه گفت کلا نخورن بعضی بچه ها دوست دارن ولی اگر عادت نکنن بهشون خیلی بهتره 

خوب گلم چیپس و پفک و ابمیوه صنعتی برا بزرگسال هم بده چه برسه بچه. بله میوه بده آجیل یا فقط پسته بخر ...

خب از  اینا هم میخوره ولی خب نمیشه مثلا بردی خیابون بچه بستنی دیده نخری یا مثلا چیپس یا پیتزا کوچولو های سر راهی  دیده نخری خب هوس میکنه 😐

براش کیک و آبمیوه خونگی و پفیلا و سیب زمینی تنوری درست کن

مارشمالوهای خونگی اینقدر راحت و خوشمزه هستن درست کن براش

حداقل چیزایی که میشه رو تو خونه بهش بده و هر از گاهی از بیرون خوراکی بخر

یعنی بچه عقده ای نمیشه 😐😐 خب دلش بخواد نمیشه نخرید که

اگه از اول با دلیل بهش ندی هیچی نمیشه

خوراکی‌های صنعتی مثل سم می‌مونن به بدن خیلی آسیب میزنن

اونم یه بچه که درحال رشده ،اگه بهش خوراکی کارخونه ای بدی جای مواد غذایی ارزشمندو ضروریو گرفتی نه تنها خوب رشد نمیکنه ممکنه مریض هم بشه

مگه بدن یه بچه چقدر میتونه مقاومت کنه ؟

بستنی کارخونه ای ۲۰ نوع سم داره تو نت هم هست سرچ کنی میبینی

حالا شما به بچت،سم بده یوقت عقده ای نشه

من از اول به بچه هام میگفتم 

درعوضش،آجیل و خرما و میوه زیاد میگیرم

کیک هم باهم تو خونه درست میکنیم آخر هفته ها

یعنی منطق سنگین پشت کامنتت منو کشت 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

من از اول نخریدم بعضی خوراکیارو الانم نمیخوره مثل چیپس و پفک شاید ماهی ی بار اونم چندتا دونه میخوره ...

خب من از بچگی بد عادتش کردم نمیتونم الان یهویی بگم ممنوع 🤦🏻‍♀️شیر هم بچم ماشاالله خیلی دوس داره روزی یه بطری تموم میکنه