2777
2789
عنوان

واقعا یعنی کسی برای بچش خوارکی نمیخره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 34 پست
خب از  اینا هم میخوره ولی خب نمیشه مثلا بردی خیابون بچه بستنی دیده نخری یا مثلا چیپس یا پیتزا ک ...

اگه از اول عادتش نمیدادی هوس نمیکرد،ما مغازه دارم،چسبیده به خونمون دخترم روزی چند بار میره وسایل واسه خونه میاره ولی اصلا هوس پفک نمیکنه،فقط پفیلا دوس داره واسه خودش میاره.من نه خیلی سخت گرفتم که اثلا نزارم بخورن نه خیلی عادتشون دادم.وقتی زیاد میخورن کلا ذایقشون تغییر میکنه

خب من از بچگی بد عادتش کردم نمیتونم الان یهویی بگم ممنوع 🤦🏻‍♀️شیر هم بچم ماشاالله خیلی دوس داره رو ...

شما مثل زن داداش منی،انگار نه انگار این چیزا سمه.یکسره واسه بچههاش میخره،ما به جای این چیزا بادوم و گردو و اجیلو مویزو خرما ....میدیم به بچههامون.البته گاهی هم پفک و چیپس میخورن.باور کن چون عادت نگردن زیاد تقاضا نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مثل زن داداش منی،انگار نه انگار این چیزا سمه.یکسره واسه بچههاش میخره،ما به جای این چیزا بادوم و ...

خب منم اجیل (چهار مغز )گردو و بادام . ارده وسه شیره و میوه و تنقلات مفید بهشون میدم

ولی خب مثلا خوراکی هم براش میخرم مثلا روزی یه بار چیپس و بستنی و ادامس و.... 😐🤦🏻‍♀️چی بگم والا شوهرم که باباشونه شام بدونه نوشابه نمیخوره چه توقعه ای از بچه ها دارم آخه 

دلم میسوزه مثلا خیابون رفتنی هوس کنه نخرم بچه هس نمیفهمه که فکر میکنه بی رحمم

خب منم اجیل (چهار مغز )گردو و بادام . ارده وسه شیره و میوه و تنقلات مفید بهشون میدم ولی خب مثلا خور ...

خوب بچهها از رفتار ما الگو میگیرن اول خودتون الگوی تغدیتونو درس کنین تا اونام یاد بگیرن