دفتر خودمونه. نه جایی نداره. عروس عموم کارخونه میره اما چون ناظر هست با خودش میبره تو اتاق. خیلیام ...
خودت و بچه اذیت نمیشین؟
بچه کوچیک شیر میخواد و ...
بزرگترم بشه و پا بگیره شیطنت میکنه و تو اتاق بند نمیشه که
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ماشاالله سه سال و نیمشه. چرا گلم اذیت هم داره بالاخره ولی بالاخره باید با شرایط کنار اومد. سختی ...
چه خوبه که محیط کارت تحمل بچه کوچک داره
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مجبورن دیگه 😁 کار برای منه تحمل نکنن باید برن وگرنه هیچکس حوصله اینهمه تحمل بچه رو نداره.
آهان
خب پس شغل خودت رو داری
اینجا همه شاخ درآوردن شما بچه برمیداری میبری سر کار 😂😂😂