2777
2789
عنوان

خانم هایی ک بچه کوچولو دارین چجوری درامد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
دفتر خودمونه. نه جایی نداره. عروس عموم کارخونه می‌ره اما چون ناظر هست با خودش میبره تو اتاق. خیلیام ...

خودت و بچه اذیت نمیشین؟

بچه کوچیک شیر میخواد و ...

بزرگترم بشه و پا بگیره شیطنت میکنه و تو اتاق بند نمیشه که

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت و بچه اذیت نمیشین؟ بچه کوچیک شیر میخواد و ... بزرگترم بشه و پا بگیره شیطنت میکنه و تو اتاق بن ...

الان ماشاالله سه سال و نیمشه. چرا گلم اذیت هم داره بالاخره ولی بالاخره باید با شرایط کنار اومد. سختیشو متحمل نشم که راحتیشو نمی بینم

الان ماشاالله سه سال و نیمشه. چرا گلم اذیت هم داره بالاخره ولی بالاخره باید با شرایط کنار اومد. سختی ...

چه خوبه که محیط کارت تحمل بچه کوچک داره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مجبورن دیگه 😁 کار برای منه تحمل نکنن باید برن وگرنه هیچکس حوصله اینهمه تحمل بچه رو نداره. 

آهان

خب پس شغل خودت رو داری

بله وگرنه کسی فکر نکنم آدمو با بچه قبول کنه 

خب از اول میبینی سوال پیش اومده خودت بگو

اینجا همه شاخ درآوردن شما بچه برمیداری میبری سر کار 😂😂😂

خب از اول میبینی سوال پیش اومده خودت بگو اینجا همه شاخ درآوردن شما بچه برمیداری میبری سر کار 😂😂😂

باورتون میشه اصلا متوجه نشدم جای تعجب شده؟ آخه اولش گفتم دفتر خودمون 😂