2777
2789

خیلی دوس دارم کار کنم پول داشته باشم ولی بچه کوچولو دارم ک ۱۰ ماهشه اونایی ک بچه کوچولو دارن چجوری کار کردن یا درامد داشتن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم لایک کن بعدا بیام بخونم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
من موقعیتشو داشتم و بعد یک سالگی پسرم با بچه اومدم سر کار. عروس عموم هم قبلش با محل کارش صحبت کرده ب ...

بچه رو می‌برید یا محلی مثل مهد شرکتتون داره برای بچه‌ها؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
من موقعیتشو داشتم و بعد یک سالگی پسرم با بچه اومدم سر کار. عروس عموم هم قبلش با محل کارش صحبت کرده ب ...

بچه الاخون بالاخون نمیشه سرکار 

هی میخواد گریه کنه غذا میخواد پوشک میخواد ووو

زندایی من شغلش ثابته ۱۰ ماه مرخصی گرفت بعد اونم میذاشتش پیش خانوادش میگرفتن بچه رو یا میذاشت پیش مامان بزرگم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بچه رو می‌برید یا محلی مثل مهد شرکتتون داره برای بچه‌ها؟

دفتر خودمونه. نه جایی نداره. عروس عموم کارخونه می‌ره اما چون ناظر هست با خودش میبره تو اتاق. خیلیام مادر یا مادرشوهرشون زحمت نگهداری رو میکشن

بچه الاخون بالاخون نمیشه سرکار  هی میخواد گریه کنه غذا میخواد پوشک میخواد ووو

نه عزیزم. یه قسمت کوچولو درست کردم اونجا اسباب بازی ام گذاشتم. همیشه ام که مشتری نیست. بیشتر کار ما ارسالی هست. سخته اما نشدنی نیست

بچه رو چکار میکنی؟

پیش مادرم یا همسرم

من آموزشگاه دارم و راحتم ..و برای خودمه

چهار و پنج ماه آینده خودم شروع میکنم دوباره.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤