من جدا شدم خونه بابامم. خیلی روزا حوصلم سر میره. بنظرتون چیکار کنم؟ ب هیچ کاری علاقه ندارم. فقط یکم بعضی وقتا بافتنی میبافم. چ کارایی انجام بدم؟ دائم سر گوشی ام. خیلی بیکارم. چ کنم؟😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فیلم الپ ارسلان دو ساعتو نیمه بدون صحنه هست ترکی هست
رمان چه نوعی دوست داری بگو بهت بگم
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
منم همش تو خونه ام دوتا هم بچه دارم . تصمیم دارم بعد از عید از شیر بگیرمش بزارم پیش مامانم و بعدشم برم باشگاه . به فکر کار هم هستم ولی فعلا شرایطش نیست.
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥