2777
2789
عنوان

مامان پسر بچه ها ،میشه بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
خیلی بهش گفتم  اما تو جو بازی که میره یادش میره

قبلش بگو هر روز بهش بگو

من هر روز بهش میگم حتی اگ جایی نریم دارم میبینم ک تاثیر میزاره 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه بزرگتر ،یکی دو سال شاید

به نظرم همون موقع باید از بچت دفاع کنی دفعه بعد تو نزن ولی حرفتو بزن

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش ولی ازحالابهش یادبده ازخودش دفاع کنه سالهای بعدمیرن مدرسه اونجابدتره همش که شمانیس ...

درسته 

ممنون 

میخوام ببرمش باشگاه رشته ی رزمی بلکه بهتر بشه

به نظرم همون موقع باید از بچت دفاع کنی دفعه بعد تو نزن ولی حرفتو بزن

اخه میدونی بچم هم هیچی نمیگه ،میبینم بغض تو گلوشه ها 

میگم دردت گرفت ،میگه نه خوبم مامان 

هیچیم نیست

اخه میدونی بچم هم هیچی نمیگه ،میبینم بغض تو گلوشه ها  میگم دردت گرفت ،میگه نه خوبم مامان  ...

خوب اون نمی‌خواد بشکنه و به روی خودش نمیاره ولی یادش بده چجوری رفتار کنه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم