2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بخاطر خانمه😒😒

3938 بازدید | 127 پست

سلام 

لطفا میخوام ک منطقی جواب منو بدید ما هر وقت دعوای سنگین داشتیم شوهرم واسه دوست شدن من همه کاری کرده حتی سواریشم ب نامم زده بخاطر ی دعوا چرت 

پریشب مادر یکی از کارگرای شوهرم به شوهرم زنگ زد ک بچم نیست و پیش تو بوده کجاستو اینا(بگم اینم ک شماره رو از تو گوشی پسرش برداشته بوده 

صبر کنید ادنشم میگم فقط میخوام منطقی راهنماییم کنید لطفا 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شدن مگه دوسالته

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

خب...

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

کلا از اخلاقیات شوهرمم بگم خیلی دوستم داره و مهربونه اما وقتی عصبی بشه ینفر دیگ میشه کلا 

من تا صدا زنرو شنیدم بلند شدم ک این چی میگ چرا ب تو زنگ زده 

شوهرمم همش داشت با ارومی ارومم میکرد ک اینطوری شده 

خلاصه من خیلی خیلی ب شوهرم گیر دادمو جیغ جیغ کردمو کلا مشتش زدم (بچها من نمیدونم واقعا چم بود از اخلاق خودمم خسته شدم دست خودم نبود واقعا(

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
کلا از اخلاقیات شوهرمم بگم خیلی دوستم داره و مهربونه اما وقتی عصبی بشه ینفر دیگ میشه کلا  من ت ...

کارتون خیلی بچگانه و زشت بوده 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای چقدر بچه ایی

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم