2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید

73 بازدید | 14 پست

برای سقط توی خونه چکار باید کرد زعفرون و تخم شوید و زیره سیاه تاثیر نداشته به جز قرص چون پولشو ندارم چکار میتونم انجام بدم هر کی تجربه داره لطفا دریغ نکنه

عزیزم اینا اصلا فایده ندارد منم بارداری ناخواسته داشتم، اینقدر زعفران . زیره سیاه، آویشن، رازیانه خوردم که دیگه واقعا داشتم می مردم ولی اصلا فایده نکرد، قرص خریدم گذاشتم بعد ۴ ساعت سقط شد

عزیزم اینا اصلا فایده ندارد منم بارداری ناخواسته داشتم، اینقدر زعفران . زیره سیاه، آویشن، رازیانه خو ...

آخه قرص میگن دومیلیونه و هر جایی هم ندارن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا اصلا فایده ندارد منم بارداری ناخواسته داشتم، اینقدر زعفران . زیره سیاه، آویشن، رازیانه خو ...

من اینقدر داروی گیاهی خوردم فقط فشارمو انداختهوگرنه دریغ از یک لکه

آخه قرص میگن دومیلیونه و هر جایی هم ندارن😔

والا من تیر ماه گرفتم ۴ میلیون، واسم از تهران فرستادن، با کلی مکافات، ولی آمریکایی بود مال شرکت فایزر اصلی بود، خدایش عالی بود نه عوارضی نه چیزی، اگه خریدی فقط چینی نگیر که مشکل پیدا کنی

من اینقدر داروی گیاهی خوردم فقط فشارمو انداختهوگرنه دریغ از یک لکه

نه فایده ندارد این گیاهی ها، من اینقدر زعفران غلیظ می‌خوردم که تپش قلب می‌گرفتم گر می‌گرفتم و سر گیجه. اما هیچ تاثیری نداشت

نه فایده ندارد این گیاهی ها، من اینقدر زعفران غلیظ می‌خوردم که تپش قلب می‌گرفتم گر می‌گرفتم و سر گیج ...

عروسک پشت پرده هم استفاده کرده بودی؟من فقط همونو هنوز گیر نیاوردم

عروسک پشت پرده هم استفاده کرده بودی؟من فقط همونو هنوز گیر نیاوردم

نه اسمشو نشنیدم من همین هایی که تو خونه داشتم تا چند روز خوردم بعد یکی گفت اینا هم بی فایدس هم ممکنه خطرناک باشه تا دیر نشده و قلب تشکیل نشده برو دنبال قرص 

نه اسمشو نشنیدم من همین هایی که تو خونه داشتم تا چند روز خوردم بعد یکی گفت اینا هم بی فایدس هم ممکنه ...

منم هنوز قلب نداره هر عطاری رفتم نداش یک عطاری گف فردا میارم تا فردا باید صب کنم ببینم اونم جواب میده یان