2777
2789
شما سوالات تخصصی رو دارین؟من از هیچجا نتونستم دانلود کنم

نه عزیزم به خدا ندارم چون اجازه نمیدن چیزی سر جلسه امتحان برد که بشه عکس گرفت

ولی فکر می کنم اگه کانال های ایتا رو بگردی پیدا کنی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
نه عزیزم به خدا ندارم چون اجازه نمیدن چیزی سر جلسه امتحان برد که بشه عکس گرفتولی فکر می کنم اگه کانا ...

فقط اختصاصی عمومی هست. تخصصی پیدا نکردم.

برای مصاحبه پک های نوین استخدام رو بخر ارزشش رو داره.

ان شاالله موفقرو پیروز و خوش حال باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اختصاصی عمومی هست. تخصصی پیدا نکردم.برای مصاحبه پک های نوین استخدام رو بخر ارزشش رو داره.ان شاال ...

ممنونم عزیز دلم

انشالله که شماهم موفق باشی و در هر رشته ای که دوست داری قبول بشی🌹

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃