2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی ۲۲ هفته بودم نوشت برا اینه ببین قلب جنین کامل شده یا نه اخه تو سونو ۱۸ هفتگی من میگفتم ی نقطه خالی تو قبش مشاهده شده که دکترم گفت تا ۲۷ هفته کامل میشه برا خوبن محض احتیاط،نوشت رفتم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
من تو ۲۷ هفتخ رفتم... چون یه سقط داشتم.  دکترم گفت برم ببینم قلبش سالمه یا نه

من هفته 19 هستم. نمیدونم چرا اصرار داره. دکتر قلبم گف لازم نیست و انجام نمیدم برات😐

علائم نداشتی قبل از اکو؟ یهویی آب دورش تموم شد؟ 

نه کلا از ماه پنجم فهمیدم کم ابه برای همین دوهفته یه بار سونو میدادم بار اخر۳۷هفته سونو دادم گفت یه ان اس دی هم بده،اکو که گرفتن قلب بچه ضربانش افت داشت همش آلارم میزد دستگاه سریع سز شدم

خواهرمم قلب بچش افت داشت تو اکو فهمید اونم ۳۷هفته بود سریع سز شد دلیل اونم پیچیدگی بند ناف دور گلوی بچه بود خلاصه تو اواخر بارداری برای اطمینان اکو مینویسن شمام حتما انجام بده

منم وقتی ۲۲ هفته بودم نوشت برا اینه ببین قلب جنین کامل شده یا نه اخه تو سونو ۱۸ هفتگی من میگفتم ی نق ...

من تو سونو قلبش سالم بود. رفتم پیش دکتر قلب گف لازم نیست و برات انجام نمیدم. ولی دکار خودم خیلی اصرار داره

من هفته 19 هستم. نمیدونم چرا اصرار داره. دکتر قلبم گف لازم نیست و انجام نمیدم برات😐

خب دلیلش ازدکترت میپرسیدی چرا نوشته؟اخه اکوی قلب جنین ضرری نداره چرا برات انجام نداده؟چند تا سنسور میزارن روی شکمت به یه دستگاه وصل میکنن تا ضربان بگیره