2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم چای دارچین میده

923 بازدید | 47 پست

بچه ها یسوال. من یمدت پریودم عقب انداختم بیبی چکم نمیزنم چون قبلا زیاد زدم هردفعه منفی بوده دیگه دوست ندارم استفاده کنم. از یطرفم گاهی پریودم تایمش بهم میریزه. دوشب پیش بحث بچه دار شدن تازه عروسای فامیلو کردیم ب شوخی به مادرشوهرم گفتم نوه ی شما هم داره میاد . اونم گفت وای نه نگو فعلا زوده منم گفتم نبابا شوخی میکنم . حالا ازون روز دو سه بار چای فرستاده برامون هردفعه با دارچین زیاد هیچوقت اینکارو نمیکرد. میخاستم بدونم دارچینم مثل زعفرون برای سقط بچه ممکنه باشه؟؟ یا زودتر پریود شدن.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا زودتر پریود شدن هست چند وقته عقب انداختی 

باید اول ماه میشدم یا ۵م

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
باید اول ماه میشدم یا ۵م

خب ی بیبی بزن الان ۲ هفته اس عقب افتاده 

اگه باردار باشی فولیک اسید و ویتامین دی مصرف کن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
خب ی بیبی بزن الان ۲ هفته اس عقب افتاده  اگه باردار باشی فولیک اسید و ویتامین دی مصرف کن

هروقت زدم منفی شد دیگه گذاشتم ببینم چی میشه