2777
2789
عنوان

برم خانه بازی کار کنم؟

884 بازدید | 26 پست

به نظرتون چطوره یه شیفت 

قرار شده یک هفته ازمایشی برم 

اکثر کارا همین حقوق رو داره ولی محیطش از بقیه کارا بهتره هم شاد هم با بچه سر وکار دارم راحتترم 

فعلا می خوام برم فقط بیکار نباشم و روحیم بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالتونه؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

به نظرم ۳ تومن خیلی کمه واقعا ارزش کار کردن داره؟به نظرم یه هنری یاد بگیری یا فروش داشته باشی نهایت ادمین کانال باشی بهتره تا بخوای مفت برای کسی کار کنی حس بهره کشی داره.

مسئولیتی جز پول گرفتن داری؟یعنی حواست به بچه ها باشه دعوا نکنن یا چیزی کم نشه

به نظرم ۳ تومن خیلی کمه واقعا ارزش کار کردن داره؟به نظرم یه هنری یاد بگیری یا فروش داشته باشی نهایت ...

حقوص فروشندگی و ادمین و بقیه هم همین بود تازه خیلی هاش دو شیفت این از ۴ تا ۹ شب بیشتر برای روحیه خودم و دخترم می خوام برم حالا یه هفته یرم شاید خوشم نیومد

به نظرم ۳ تومن خیلی کمه واقعا ارزش کار کردن داره؟به نظرم یه هنری یاد بگیری یا فروش داشته باشی نهایت ...

میگه میخام بیکار نباشم یه شیفت هم هست بد نیست چون کار خاصی نداره فضاشم عالیه 

بخواد هنری یاد بگیره خیلییی سخته و به درآمد رسیدنش سختتر ادمینم که کار راحتی نیست

بالاخره هرچقدر پول بدی آش میخوری هرچقدر کار کنی میگیری به نظرم برای گذروندن وقتش بد نیست بستگی هم داره کدوم شهر باشه اگه تهران باشه خیلییی کمه ولی شهرستان نه کم نیست که فکر نکنم تهران باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲