2777
2789
عنوان

برم خانه بازی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 26 پست
میگه میخام بیکار نباشم یه شیفت هم هست بد نیست چون کار خاصی نداره فضاشم عالیه  بخواد هنری یاد ب ...

شهرستانم همه کارا همین حقوقش تازه سری دوزی دو شیفت دو و نیم بود با چه فشاری به چشم و گردن و کمر

مهارت دارم اعصاب ندارم 

نه خوب میکنی چیز خاص و بدرد بخوریم نیست همون مهارت یاد گرفتن مگر اینکه خیلی سخت کار کنی بخوای به فکر آیندت باشی و.... وگرنه همین خوبه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورکاری انجام بده یا همون مهارتت رو آموزش بده اعصابت راحت تره

دور کاری خیلی درخواست دادم خبری نیست 

می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اعصاب ندارم تو شرایط بدیم الان 

شهرستانم همه کارا همین حقوقش تازه سری دوزی دو شیفت دو و نیم بود با چه فشاری به چشم و گردن و کمر

آره میدونم خودم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه خوب میکنی چیز خاص و بدرد بخوریم نیست همون مهارت یاد گرفتن مگر اینکه خیلی سخت کار کنی بخوای به فکر ...

می خوام به فکر ایندم باشم اما الان بلاتکلیفم مشاورم گفت فعلا فقط وقت بگذرون تا روحیت خوب بشه و از بلاتکلیفی در بیای

دور کاری خیلی درخواست دادم خبری نیست  می خوام برنامه نویسی یاد بگیرم اعصاب ندارم تو شرایط بدیم ...

فعلا برو همون خانه بازی یکم روحیت آروم بگیره 

برنامه نویسی عالیه هروقت اوکی شدی شروع کن 

از وردپرس شروع کن که راحت تره

تو بخواهی می شود🌱

می خوام به فکر ایندم باشم اما الان بلاتکلیفم مشاورم گفت فعلا فقط وقت بگذرون تا روحیت خوب بشه و از بل ...

منظورم یه نوجوون بود که تازه میخواد واسه عرصه کار بشه و یه شغل رو یاد بگیره و تخصصی ادامه بده

شما از همین کار شروع کن خوبه موفق باشی ❤ فقط چندروز رفتی جا نزنی چون عادت نداری برات ممکنه سخت بیاد ولی نه فقط فکر میکنی بعدشم حقوق و بیمه داره دیگه

فعلا برو همون خانه بازی یکم روحیت آروم بگیره  برنامه نویسی عالیه هروقت اوکی شدی شروع کن  ...

Html ,css,یکم کار کردم پایتون هم دورش رو تموم کردم اما دلم به کار نمیره نمی دونم چمه