2777
2789

میشه اسم دکترتون و هزینه عمل رو بگین بهره ببریم

اگه پیج هم دارن بزارید و بگید چقدر راضی هستید

ممنونتونم💋

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
صفری 50

راضی ای؟

یعنی برگردی ب عقب بازم عمل میکنی؟

من میترسم خوب نشم🤦🏻‍♀️🤕

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرفیان

البته بعد عید میرم الان یه مشکلی پیش اومد نشد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
راضی ای؟ یعنی برگردی ب عقب بازم عمل میکنی؟ من میترسم خوب نشم🤦🏻‍♀️🤕

بله

با اینکه ورم یک طرفه دارم و کامل ورم هام نخوابیده

ولی نسبت ب بینی اولم خیلی خیلی بهتره

من گوشتی بود بینیم

منم خیلی میترسیدم ولی خوشحالم رفتم 😂

با اجازه اسی جون

من 5 ماهه عمل کردم و فقط شبا چسب میزنم 

عکسای سه ماه پیشم رو که میبینم اونموقع که دائم‌ چسب میزدم یعنی ، بینیم کوچولو تر بوده 🥺🥺🥺🥺 چرا ؟ یعنی ورم کرده ؟؟ باز برمیگرده یا اصلش همینه بنظرتون ؟؟؟؟ آخه با اینکه دوماه فقط بعد از عمل بوده اما جمع و جور تر بوده .....

نظرتون چیه دارم دیوونه میشم بسکه مقایسه کردم 😭 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
شرفیان البته بعد عید میرم الان یه مشکلی پیش اومد نشد

هزینش چقدرع؟

دو دل نیستی؟

من میترسم برم قشنگ نشم پشیمون بشم

بعد بقیه بگن قبلت بهتر بود🤦🏻‍♀️

بله با اینکه ورم یک طرفه دارم و کامل ورم هام نخوابیده ولی نسبت ب بینی اولم خیلی خیلی بهتره من گوش ...

برای من استخونیه خیلیی دو دلم

اگ خوب نشم شوهرم همش میخاد بگع پولاتو ریختی دور🤣🤦🏻‍♀️

البته من مادر و خاله و دخترخاله و همهههه رفتن فقط من موندم

با اجازه اسی جون  من 5 ماهه عمل کردم و فقط شبا چسب میزنم  عکسای سه ماه پیشم رو که میبینم ...

چون چسب رو برداشتی ورم کرده  

منم بینیمو از چسب گرفتم باز بزرگتر شده

ورم میکنه بعد دوباره میخوابه 

چ مدت شما چسب زدی؟ 

با اجازه اسی جون  من 5 ماهه عمل کردم و فقط شبا چسب میزنم  عکسای سه ماه پیشم رو که میبینم ...

حتما باد داره عزیزم تازه ۵ ماهه هنوز زوده برای نشون دادن فرم اصلی بینی

مادر من بعد ۱ سال و نیم تازه بینیش جا افتاد اولاش میگفتیم چقدر دماغت بزرگه🤣

برای من استخونیه خیلیی دو دلم اگ خوب نشم شوهرم همش میخاد بگع پولاتو ریختی دور🤣🤦🏻‍♀️ البته من ما ...

بینی استخوونی بهترین کیس برای عمله

بینی گوشتیه ک خیلی ریسک داره

البته اگ بینیتون قوز یا مشکل خاصی نداره عمل نکن

چون چسب رو برداشتی ورم کرده   منم بینیمو از چسب گرفتم باز بزرگتر شده ورم میکنه بعد دوبار ...

دقیقا چسب میزنم شبا صبح کوچولوعه باز عصر ورم داره 

۳ ماه زدم الآنم شبا

حتما باد داره عزیزم تازه ۵ ماهه هنوز زوده برای نشون دادن فرم اصلی بینی مادر من بعد ۱ سال و نیم تازه ...

وای خدا کنه 

گوشتی بودن؟ 

من تقریبا گوشتی بود