2777
2789

خیلی ببخشید دوروزه خیلی معذرت میخوام با مدفوع درد و سوزش دارم امروزم خون روشن دیدم خیلی اذیت میشم چندماهه پیشم اینطوری شدم وخوب شدم الان نمی دونم چیکار کنم میترسم استرس دارم توروخدا کمکم کنید خیلی پر خوری میکنم تحرک کمی هم دارم قبلا هم اینطوری شدمههه دوبار رفتم دکتر فقط پماد و شیاف داده که نصفه دیگه استفاده نکردم😭😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
عزیزم حتما ب متخصص گوارش مراجعه کن حتممممما پشت گوش نندازیااا

بخدا دوبار رفتم یکی معاینه کرد گف چیزی نیست  پماد داد. یکی دیگرون شیاف داد😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دوبار رفتم یکی معاینه کرد گف چیزی نیست  پماد داد. یکی دیگرون شیاف داد😭😭😭

خب همونارو استفاده کن

منم کم تحرکم ولی زیاد نمیخورم دیگه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

خب همونارو استفاده کن منم کم تحرکم ولی زیاد نمیخورم دیگه

آجی خیلی میترسم خیلی پر خوری میکنم اضافه وزن دارم هوف خدا😭

الان ک جوانی یه فکری بکن برو پیاده روی برنامه غذایی مناسب داشته باش

حتما باشگا میرم