2777
2789
عنوان

ایمان آدم ها

291 بازدید | 31 پست

قبول دارین ایمان ماایرانیها نسبت به بعضی کشوراضعیفتره؟ من ویدیوهای غزه رومیدیدم حس کردم ایمانم در حد بچه ی ۵ساله اونانیس انقدقوی ومحکم بخدااعتمادداره انگارخدامستقیماباهاش صحبت میکنه

نمیشه تعمیم داد 

بله ایمان اونا خیلی قویه که حتی با شهادت تمام خانوادشون باز هم سر خدا غر نمی زنن و محکم می ایستن

اما داخل ایران هم من آدمای با ایمان کم ندیدم، یعنی شاید بشه گفت خیلی دیدم

نمونش همسران و دختران شهدای ترور و هسته ای

چقدر با قدرت صحبت می کننژ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه تعمیم داد  بله ایمان اونا خیلی قویه که حتی با شهادت تمام خانوادشون باز هم سر خدا غر نمی ...

درسته اندک شمارباشن ، اماببین کسیکه هیچ کس جزخدارونداشته باشه اونموقع ایمانش مشخص میشه

اساسن آدم وقتی در دل حادثه گرفتار بشه اونم مداوم،،امیدش به خدا بیشتر میشه..چون از همه چی و همه کس نا امید شده،،وگرنه عربهای کشورهای اطراف غزه،با اینکه عقایدشون مثل مردم غزه هست،ولی از بس تووی خوشی غرق هستن،به آیات جهاد قرآن عمل نمیکنن و سرشون به آغل گرمه🤌🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
درسته اندک شمارباشن ، اماببین کسیکه هیچ کس جزخدارونداشته باشه اونموقع ایمانش مشخص میشه

بله

ولی ما همه ایرانی هارو نمی بینیم که 

فلسطین و خصوصا غزه به واسطه رسانه ای شدنشون ایمانشون دیده میشه

اما ایرانیها نه 

اساسن آدم وقتی در دل حادثه گرفتار بشه اونم مداوم،،امیدش به خدا بیشتر میشه..چون از همه چی و همه کس نا ...

حرفت حسابه اینوقبول دارم ولی ماهم سختی ببینیم بیشتر کفرمکنیم تاشکرخدا

اره اینم هس مافقط دوروبرمونومیبینیم

یه چیزی هست به نام راحت طلبی، واقعا نهی شده از این صفت چون وقت انسان راحت طلب بشه غرورش زیاد میشه، تنبلیش زیاد میشه، خودخواهیش زیاد میشه حتی به کفر و ناشکری هم میرسه

این طور آدما مداوم غر می زنن و تمام چیزای خوب رو فقط برای خودشون می خوان و همیشه طلبکارن و اهل تلاش هم نیستن فقط می خوان هلو بپر تو گلو همه چی براشون فراهم بشه

راحت طلبی باعث میشه که بی ایمانی هم زیاد بشه و راحت نمود داشته باشه روی صفات دیگه انسان

توی اسلام به این صفت پست می گن عافیت طلبی

به نظرم یکی از دلایلی که به قول شما اهالی فلسطین رو با ایمان نشون می ده همین نداشتن صفت راحت طلبیه 

یه چیزی هست به نام راحت طلبی، واقعا نهی شده از این صفت چون وقت انسان راحت طلب بشه غرورش زیاد میشه، ت ...

اونا تو شرایط جنگن وگرنه راحت طلبن کاری ندارم اسراییل جنایت کار و این حرفا  اصلا برای چی اسراییل اینقدر قدرت داره چون علم داره ندیدی روز اول برق غزه رو قطع کرد اینترنت قطع کرد آب و برق اینترنت همه چیز غزه رو اسرائیل تامین می‌کرده اونا توافقی زندگی میکردند نباید حماس این جنگ شروع میکرد وقتی میدونست اینقدر تلفات میده و شکست میخوره 

یه چیزی هست به نام راحت طلبی، واقعا نهی شده از این صفت چون وقت انسان راحت طلب بشه غرورش زیاد میشه، ت ...

خوش به حالتون پس ایمان شما از من خیلی قویتره من اینطوری به موضوع فکر نمیکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اونا تو شرایط جنگن وگرنه راحت طلبن کاری ندارم اسراییل جنایت کار و این حرفا  اصلا برای چی اسرایی ...

راحت طلبی که منظور من بود بعد شخصی داره جانم 

یعنی رابطه بین خود و خدا و زندگی 🌷

حالا درمورد صحبت شما اتفاقا سخت کوشن شما فکر کن مردم غزه هشتاد ساله تا سرکوچشون هم بخوان برن بازرسی بدنی میشن، محاصره هستن و تبادلات اقتصادی و دریایی نمی تونن داشته باشن، نمی تونن برن کشورای دیگه برای تحصیل یا زندگی مگر اینکه دولت اسرائیل بهشون پنج تا مجوز بده که گرفتن این مجچزا خودش چندسال طول می کشه

خب این شرایط انسان رو به ستوه میاره درسته؟ من نمی گم خوبن یا بد اما بعضی انسان با این سختی ها و مرگ افراد خانواده و... به خدا کافر میشن و از دین زده میشن و حجاب و... همه رو میذارن کنار و مداوم ناشکری و غر زدن دارن 

اما ویدیوهایی که میاد لچبیرون از خانمای فلسطینی نشون میده که واقعا قوی هستن و ایمان قوی هم دارن که حتی یه خانم فلسطینی می گفت خدارو شاکرم بابت مدتی که نعمتش دست من امنت بود و بعد هم با شهادت امانتش رو ازم تحویل گرفت دوباره.

درباره حماس و خود ارتش صهیون چیزی نمی تونم بگم چون اونها دوگروه و دوجبهه سیاسی هستن و بحثشون از مردم عادی جداست و من علم سیاسی و سواد سیاسی دقیقی درمورد مسائل بین الملل ندارم نمی تونم نظر بدم 

و اینکه درمورد شروع جنگ چندتا ویدیو دیدم مردم و نیروهای القسام می گفتن که تمام مردم یکصدا قبول دارن جنگ علیه اسرائیل و چون خسته شده بودن از زندانی بودن و تحت کنترل بودن و آزاد نبودن

درمورد راحت طلبیشون هم قطعا راحت طلب نیستن که می تونن با اتکا به خودشون بیمارستان و مدرسه و آپارتمان و... بسازن

خوش به حالتون پس ایمان شما از من خیلی قویتره من اینطوری به موضوع فکر نمیکنم.

عزیزم قوی بودن ایمان به این چیزها نیستمن صرفا اطلاعاتی که داشتم رو نوشتم 🌷

ان شاءالله خدا همه مون رو در راه ایمان قرار بده و حفظ کنه

شما خودت رو با هیچ‌کس مقایسه نکن غیر از خودت ⭐