راحت طلبی که منظور من بود بعد شخصی داره جانم
یعنی رابطه بین خود و خدا و زندگی 🌷
حالا درمورد صحبت شما اتفاقا سخت کوشن شما فکر کن مردم غزه هشتاد ساله تا سرکوچشون هم بخوان برن بازرسی بدنی میشن، محاصره هستن و تبادلات اقتصادی و دریایی نمی تونن داشته باشن، نمی تونن برن کشورای دیگه برای تحصیل یا زندگی مگر اینکه دولت اسرائیل بهشون پنج تا مجوز بده که گرفتن این مجچزا خودش چندسال طول می کشه
خب این شرایط انسان رو به ستوه میاره درسته؟ من نمی گم خوبن یا بد اما بعضی انسان با این سختی ها و مرگ افراد خانواده و... به خدا کافر میشن و از دین زده میشن و حجاب و... همه رو میذارن کنار و مداوم ناشکری و غر زدن دارن
اما ویدیوهایی که میاد لچبیرون از خانمای فلسطینی نشون میده که واقعا قوی هستن و ایمان قوی هم دارن که حتی یه خانم فلسطینی می گفت خدارو شاکرم بابت مدتی که نعمتش دست من امنت بود و بعد هم با شهادت امانتش رو ازم تحویل گرفت دوباره.
درباره حماس و خود ارتش صهیون چیزی نمی تونم بگم چون اونها دوگروه و دوجبهه سیاسی هستن و بحثشون از مردم عادی جداست و من علم سیاسی و سواد سیاسی دقیقی درمورد مسائل بین الملل ندارم نمی تونم نظر بدم
و اینکه درمورد شروع جنگ چندتا ویدیو دیدم مردم و نیروهای القسام می گفتن که تمام مردم یکصدا قبول دارن جنگ علیه اسرائیل و چون خسته شده بودن از زندانی بودن و تحت کنترل بودن و آزاد نبودن
درمورد راحت طلبیشون هم قطعا راحت طلب نیستن که می تونن با اتکا به خودشون بیمارستان و مدرسه و آپارتمان و... بسازن