2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟؟؟؟ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 38 پست

یه هاله میبینم ولی یک روز درمیون تکرار کن 

برای منم اینجوری بود یک روز درمیون زدم دیدم داره پررنگ میشه امروز هم روز موعد رفتم آزمایش دادم که خداروشکر مثبت شد

انشالله برای شما هم مثبت باشه 🌸

عزیزم نا امید نشو تا وقتی که پریود نشدی. من سر بارداری قبلیم فکر کردم بازم باید زود نشون بده،تا روز ...

ایشالا اینجوری باشه

آخه اون بی بی چک قطره چکونی روژان خیلی هاله پررنگی انداخت😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟؟؟؟ چه صبری داشتی ۱۰ماه این ماه یه اتفاقی افتاده دلم خیلییییی میخواست مثبت باشه

منم یکساله😔....باز خوبه ی هاله ای داره..من یکساله همون هاله هم ننداخته تاحالا..ب احتمال زیاد مثبته..هشت روز ب موعود خیلی زوده..انشالله روز موعود پررنگ بشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خودکاریش دقیق تره.بازم برای اطمینان بیشتر ۳روز دیگه هم بزن.شاید منفی کاذب باشه

آره متاسفانه خودم هم همینجوری فکر میکردم

البته دیشب یکی خودکاری زدم که امروز دیدم هاله خیلییییی کمرنگ داره یکی خودکاری صبح زدم که منفیه

حتما تکرار میکنم

خودکاری مدیکور هم خوبه

منم یکساله😔....باز خوبه ی هاله ای داره..من یکساله همون هاله هم ننداخته تاحالا..ب احتمال زیاد مثبته. ...

ایشالا عزیزم

ایشاله شما به زودی خط پررنگش رو ببینی 

آخه هاله هم خوبه ولی معلوم نیست واسه من قبلا مدیکور هاله کاذب انداخته😢

یه هاله میبینم ولی یک روز درمیون تکرار کن  برای منم اینجوری بود یک روز درمیون زدم دیدم داره پر ...

آخی عزیزم مبارکت باشه ایشالا به سلامتی

خدا کنه واسه منم مثل شما بشه، دیشب یه بی بی چک روژان خودکاری زدم به زور یه هاله خیلیییی کمرنگ انداخت

آره متاسفانه خودم هم همینجوری فکر میکردم البته دیشب یکی خودکاری زدم که امروز دیدم هاله خیلییییی کمر ...

شب که اصلا نزن فقط صبح ناشتا.مدیکور کلا چون خیلی شنیدم که هاله الکی میندازه اصلا استفاده نکردم نمیدونم

آخی عزیزم مبارکت باشه ایشالا به سلامتی خدا کنه واسه منم مثل شما بشه، دیشب یه بی بی چک روژان خودکاری ...

ممنون عزیزم

انشالله پررنگ میشه 

انشالله مثبت بود خبر بده 

مارک برای من مدیکور بود هیچ وقت الکی هاله ننداخته