pishmoli مدیر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 عنوان این بی بی چک مثبته؟؟؟؟ عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 38 پست ۸روز مونده به موعد آخر شب زدم مارک روژان تا الان واسم هاله ننداختهمیدونم زوده ولی تو شرایطی هستم که خیلی نیاز به این خبر داریم 1402/10/20 | 10:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان۱۴۰۲ عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 767 اگر هاله رو فوری انداخت که مثبتهیک روشی هم من از نی نی سایت یاد گرفتممجدد داخل همین بی بی جک چند قطره بریز اگر بعد چند دقیقه پررنگتر بشه یعنی مثبت اگر کمرنگ و محو بشه یعنی منفیهه تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 اگر هاله رو فوری انداخت که مثبته یک روشی هم من از نی نی سایت یاد گرفتم مجدد داخل همین بی بی جک چند ... امتحان میکنم حتماوالا از اول هاله داشت فقط چون آخر شب بود خوابیدم صبح دیدم هالهاش پررنگ شده
sara_5050 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 837 معمولا ۳روز به موعد تازه hcg وارد ادرار میشه.خیلی زوده الان.فقط کسایی که سیکل بالای ۳۰روز دارن ۵روز مونده به موعد نشون میده
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 معمولا ۳روز به موعد تازه hcg وارد ادرار میشه.خیلی زوده الان.فقط کسایی که سیکل بالای ۳۰روز دارن ۵روز ... من حدود همون ۳۰روزه هستم ماه پیش ۳۲روزه شدهآخه مارک روژان تا حالا واسم هاله ننداخته بود، یعنی امیدوار نباشم؟؟😢
sara_5050 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 837 من حدود همون ۳۰روزه هستم ماه پیش ۳۲روزه شده آخه مارک روژان تا حالا واسم هاله ننداخته بود، یعنی امید ... اگه ۳۰روزه هستی که ۲هفته از تخمک گذاری گذشته پس.مارک روژان بزن اون خیلی دقیقه من روز موعدم زدم سریع دو خط قرمز پررنگ شد
اردیبهشت۶۷ عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عزیزم انشاالله که مثبته،روژان هیچ وقت الکی هاله نمیندازه. من تجربه هفت روز قبل موعد با روژان رو داشتم سر پسرم. خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 اگه ۳۰روزه هستی که ۲هفته از تخمک گذاری گذشته پس.مارک روژان بزن اون خیلی دقیقه من روز موعدم زدم سریع ... همین مارکش روژانهبله ۳۰ روزه هستم ماه قبل ۳۲روز شدتا حالا روژان واسم هاله الکی ننداخته، یعنی ممکنه؟؟😢
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 عزیزم انشاالله که مثبته،روژان هیچ وقت الکی هاله نمیندازه. من تجربه هفت روز قبل موعد با روژان رو داشت ... واقعا عزیزم؟ برای شما هم هفت روز زودتر هاله انداخت؟؟؟😍باورم نمیشهآخه اگه بگم چه موقعیتیه الان موی تن سیخ میشهواسه منم تا الان هاله الکی ننداخته...
اردیبهشت۶۷ عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 واقعا عزیزم؟ برای شما هم هفت روز زودتر هاله انداخت؟؟؟😍 باورم نمیشه آخه اگه بگم چه موقعیتیه الان م ... بله گلم واقعا هفت روز قبل هاله انداخت.پریودم البته منظم بود. خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
sara_5050 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 837 همین مارکش روژانه بله ۳۰ روزه هستم ماه قبل ۳۲روز شد تا حالا روژان واسم هاله الکی ننداخته، یعنی ممک ... روژان من مدلش فرق داشت😁 روژان اصلا هاله الکی نمیندازه.ایشالا که مثبته.برو فردا تست بتا بده
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 روژان من مدلش فرق داشت😁 روژان اصلا هاله الکی نمیندازه.ایشالا که مثبته.برو فردا تست بتا بده امروز روژان خودکاری استفاده کردم منفی بود😢روژان خودکاریش بهتره یا قطرهچکونی؟
pishmoli مدیر استارتر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 2376 بله گلم واقعا هفت روز قبل هاله انداخت.پریودم البته منظم بود. مرسی عزیزمامروز روژان خودکاری استفاده کردم منفی بود، اون قطرهچکونی بود هاله داشت😢
اردیبهشت۶۷ عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 مرسی عزیزم امروز روژان خودکاری استفاده کردم منفی بود، اون قطرهچکونی بود هاله داشت😢 عزیزم نا امید نشو تا وقتی که پریود نشدی.من سر بارداری قبلیم فکر کردم بازم باید زود نشون بده،تا روز قبل موعد منفی بود دیگه نزدم.اما دوروز بعد موعد مثبت شد. خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
sara_5050 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 837 امروز روژان خودکاری استفاده کردم منفی بود😢 روژان خودکاریش بهتره یا قطرهچکونی؟ خودکاریش دقیق تره.بازم برای اطمینان بیشتر ۳روز دیگه هم بزن.شاید منفی کاذب باشه