2777
2789
عنوان

اگه دوبار ازت تقلب بگیرن چی میشه ؟

149 بازدید | 15 پست

مدیر مدرسمون دوتا امتحان پشت سر هم ازم تقلب گرفت🥲💔(هردو تقلب مربوط به یه درس ولی تو روزای مختلف ) 

اولی از خودم بود که همون روز ازم گرفت ، ولی دومی واسه دوستم بود گذاشته بودم تو جیبم بندازم دور ولی یادم رفته بود ، دیگه اونجا نتونستم چیزی بگم 

چیکارم میکنن ؟ امتحانامو تقریبا عالی دادم الان نمرمو خیلی پایین میارن ؟ 

من فرزند ایرانم ..♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نمره کم نمیکنن ؟ یا ببرن آموزش و پرورش ؟

والا من ۵۵ اولین بار میشنوم میبرن اموزش وپرورش همه چی بستگی به مدیرتون داره که‌چقدر سخت گیر باشه ولیداخه دوبار پشت سرهم معلومه که به همه مبسپره  حواسشون بهت باشه

والا من ۵۵ اولین بار میشنوم میبرن اموزش وپرورش همه چی بستگی به مدیرتون داره که‌چقدر سخت گیر باشه ولی ...

امیدوارم کاری نکنه 

خیلی سخت گیره ، نمیدونم قراره چیکار کنه 🥲

من فرزند ایرانم ..♥️
امیدوارم کاری نکنه  خیلی سخت گیره ، نمیدونم قراره چیکار کنه 🥲

میدونی اولین نام خداوند بر روی زمین چه بوده "یهوه" بوده بقدری این نام مجربه بقدری این نام قویه که نهایت نداره من ازاین نام چیزها دیدم شبیه معجزه فقط باید نیت کنی سی چهل بار بگی به کمکت میاد تلفظش هم مهمه با از درون سبنه ات باشه نفستو بدی و اینونام رو بکار ببری  تو تقلب بکارت نمیاد ولی اینجا که مدیر نرمش نشون بده بکارت میاد .انشالاه