2777
2789
عنوان

گریه هام برای بیمحبتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 95 پست
چون اختلال روانی ندارم انسان سالمی ام نمی تونم ببینم کسی که میشناسم داره میسوزه از درون و من بی تو ...

عزیزم ایشون باید دارو بگیرن، تراپی تاثیر چندانی نداره براش، ببر روانپزشک که دارو بده، مشاور نرو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اختلال روانی ندارم انسان سالمی ام نمی تونم ببینم کسی که میشناسم داره میسوزه از درون و من بی تو ...

این خوداختلال روانیه برعکس_توهمه کاربرای اون کردی تلاشتو کردی مردی که چندساله درست نشده مردی که باهات رابطه نداره مردی که کنارشی اینجوربرخوردمیکنه_نمیدونم شایدتودرست بگی

الان همین شدیم همش سر ها تو گوشی هردو همش سر کار با دیگران

وقتی تو خونه اس برو بیرون با دوستت یا زنگ بزن باهاشون حرف بزن بگو بخند راه بنداز

یه جوری که خودش بیاد سمتت

براش گریه نکن بیشتر عقب میره

حیلی سخته درکت میکنم شرایطت رو

چقد قلب بزرگی داری 

چقد خوب درکش میکنی، چقد انسانیت دروجودت هست 

انشالله خدا به قلب بزرگت نگاه کنه 

کاش یه روز به همین زودی تموم شه این کابوس 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان همین شدیم همش سر ها تو گوشی هردو همش سر کار با دیگران

ولی باید بزور هم شده، بادخالت خانواده ها هرچی باااااید بره دکتر باید دنبال درمان باسه 

بچه هم دارین؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خیلی قلبم شکست  خداگواهه تاحالاحرف ازطلاق به هیچ کسی نزدم  جداشون نه رابطه نه آغوش نه مح ...

اره تنها راه میدونم که همینه

شرایط مالیش رو‌ندارم

خیلی تنهام

خیلی تحت فشارم

از طرفی نامرد نیستم

یه جاهایی دستم رو‌گرفته شوهرم

نمی خوام وسط راه ولش کنم

تا ببینم دنیا چیکار میکنه با ما

این خوداختلال روانیه برعکس_توهمه کاربرای اون کردی تلاشتو کردی مردی که چندساله درست نشده مردی که باها ...

حالشو بدتر نکن 🤕

اره تنها راه میدونم که همینه شرایط مالیش رو‌ندارم خیلی تنهام خیلی تحت فشارم از طرفی نامرد نیستم ...

خیلی سخته واقعا نمیشه ی مدت الکی تهدیدش کنی به طلاق 

ببینی چطورمیشه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

عزیزم خواهر من هم کلی مشکل وسواس ،اضطراب و ....داره ،معلومه آدم منطقی هستی خدا کمکت کنه

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

این خوداختلال روانیه برعکس_توهمه کاربرای اون کردی تلاشتو کردی مردی که چندساله درست نشده مردی که باها ...

شاید هم شما درست بگی

من همه کار نکردم

فقط به خاطر ترسهام و محدودیتهام نتونستم برم

ترسهام کمتر شده

اما محدودیتهام برقراره

نه پول دارم

نه حمایت

نه شرایط

شاید هم شما درست بگی من همه کار نکردم فقط به خاطر ترسهام و محدودیتهام نتونستم برم ترسهام کمت ...

انشالله خداکمکت کنه عزیزم میفهم چی میگی انشالله خداخودش یکاری کنه شوهرتم ازاین مریضی خلاص بشه توهم به ارامش برسی😘