2777
2789
عنوان

من رفتم اتاق عمل

408 بازدید | 25 پست

توی اتاق عمل خعلی ترسیدم .

الان شدم یه ادم نا امید .

ترس دارم ترس بدی دارم 

.۲۴ سالمه ب هر کی نگا میکنم میگم این قراره یروز بمیره بره زیر خاک . یا مریضی سختی بگیره ب مریضیا فک میکنم پاهام یخ میکنه نفس کم میارم . هیچی خوشحالم نمیکنه فقط فک میکنم قرارع بمیرم . من ادم قوی بودم بدون هیچ فکرو خیالی .الان از فشار استرس قلبم بدنم معدم سرم درد میکنه هر جاییم ک درد میکنه میگم نکنه فلان مریضو گرفتم الان ۲۵ روزه دارم میجنگم اوایل نفس ننیتونستم بکشم شب ک میشد خوف برم میداشت شوهرم تا صب تو خیابونا دور میزد من خوب بشم . چکنم دوتا بچه کوچیک دارم دارم از بین میرم زره زره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری ی دکتر

چون نمیبره روحیم ب شدت ضعیف شده هر لحضه میخام گریه کنه ب ادما ب چشم یه چیز بی ارزش ک قراره درد بکشه بمیره نگا میکنم میگم ب چ اومیدی خوشحاله . هر کاری میکنم ادم ثابق نمیشم وابستگیم ب بچه هامم کم شده انگار برام مهم نیس بعد من چی میشن

به هر حال این مشکلی که باید حل بشه اگر نری بدتر میشی 

اره حالم خعلی بده شوهرم یه فیلم خنده دار میزنه میاره من حتی ادمای توشم میبینم وحشت میکنم ب مردنشونو مریضیشون فک میکنم . رفته بودم امپول بزنم یه بچه جلو پام قش کرد من دیگه داشتم میرفتم اون دنیا