2777
2789
بنظر منم کلا ین فضاییه که متاسفانه تو جامعه ما جدیدا خیلی دیده میشه سالهای ساله که کنکور تو ایران دا ...

دلیلش اینه که پدر و مادر ها فرهنگ رفتار با بچه کنکوری رو ندارن

کنکور روز به روز سخت تر میشه،کتابا قیمتشون میره بالا،بچه ها خیلی از لحاظ روحی روانی آسیب میبینن تو کنکور

بعد اونوقت پدر و مادر ها مدام بچه رو مقایسه میکنن با بچه ی این و اون که فلانی این رشته رو میخونه ولی تو نه

به مرور بچه رو زده میکنن و حس کم بودن به بچه دست میده که به فکر خودکشی میوفته

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خودکشی تو نوجوان ها واگیر داره ..ینی یکی از بچه های ی کلاس خودشو کشته بوده بعد یکی یکی بعد اون خودشو ...

بله باهاتون موافقممم...اصولا بچه ها تو دوره نوجوونی تاثیر پذیریشون زیاده...امابنظرم نه فقط تو خودکشی تو همه چی این مدلیه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر طفل معصوم پدرش بی حرکته ، کلا یک دست لباس داشته که همون رو بعد اهدا کرده به کسی ، مادر بالای سر ...

فشار هست ولی اینکه فکر کشتن و نحوه مرگ بدونی و...بچه ها بلد نیستن اینچیزارو 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
همین دیگه وقتی گوشی داشته تو این سن اسیب میبینه

الان که همه از همون کودکی گوشی دارند.

جالبش این هست که بعضی ها به خاطر دعوا سر این موضوعات مثل گوشی وموتور خودکشی می کنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

قضیه رو اصلا نباید دلسوزانه جلوه داد 

فیلم های مزخرف هم حتما زیاد ب خورد بچه دادن از ادبیات وصیت نامه معلومه زیادی پای صحبت بزرگ ترها نشسته 

بچه ۹ ساله از کجا غیر از فیلم و سریال می تونه راه خودکشی یاد بگیره

بچه های این زمونه خیلی باهوشن.درضمن توی فیلمها وکارتونها نگاه کنن یاد می گیرن خودکشی چیه وچطوری

الان که همه از همون کودکی گوشی دارند. جالبش این هست که بعضی ها به خاطر دعوا سر این موضوعات مثل گوشی ...

همه؟

والا من ۵ تا خواهر زاده دارم ودوتا بچه گوشی ندارن هیچکدومزیر۱۰ سالن ماماناشونم شاغله بجز خودم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
دلیلش اینه که پدر و مادر ها فرهنگ رفتار با بچه کنکوری رو ندارن کنکور روز به روز سخت تر میشه،کتابا ق ...

باید فرهنگ سازی برای پدر مادرهاهم انجام بشه...
اما باور کن تا روزگار بوده مامان باباهای ایرانی دوست داشتن بچه هاشون دکتر و مهندس و معلم بشن....و همیشههه هم این مقایسه ها بوده(متاسفانه)
اما با همه این وجود این مسئله ای نیست که انقدر غیر قابل حل باشه که بخاطرش ادم زندگیشو تموم کنه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

مهم نیست بدونی یا نه و چی راهشو یادت داده 

این بچه فکر خودکشی توی سرش بوده از اول . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دختر طفل معصوم پدرش بی حرکته ، کلا یک دست لباس داشته که همون رو بعد اهدا کرده به کسی ، مادر بالای سر ...

ببین اما به نظر منم با تمام اینکه حرفهای شمارو قبول دارم این گوشیا پدر بچه هارو درمیاره ببین هنوز اسیبش معلوم نمیکنه تا دو سه سال اینده چون بچه ها تا زه سه چهارساله گوشی به خاطر مجازی افتاد دستشون و الان دیگه اصلا نمیشه جداشون کرد و هر چیزی میتونن ببینن و سوای از اون انشالله که فقط کریضی های جدید مثل خشک شدن اب مغز به خاطر اشعه و هزار بیماری دیگه نیاد سراغشون شما نگاه کن الان چقدر افسردگی زیاد شد بخدا بشینی فکرشو کنی باز تهش میرسی به گوشی همه سرا رفته تو گوشی مثلا من خودم از بس گوشی دست گرفتم منزوی شدم اصلا دلم نمیخواد از خونه در بیام فقط گوشیم باشه با اینترنت مهمون نیاد مهمونی نرم حوصله کار کردن ندارم و ......

بنظر منم کلا ین فضاییه که متاسفانه تو جامعه ما جدیدا خیلی دیده میشه سالهای ساله که کنکور تو ایران دا ...

دقیقا،خیلی آستانه ی تحمل مردم اومده پایین،یکسال پیش پسریکی ازآشناهامون به خاطراینکه پزشکی قبول نشده بودخودکشی کرد....

دلیلش اینه که پدر و مادر ها فرهنگ رفتار با بچه کنکوری رو ندارن کنکور روز به روز سخت تر میشه،کتابا ق ...

اینقدر اختلاف طبقاتی زیاد شده که پدر ومادر هم مقایسه نکنند خود بچه ها وارد مقایسه میشن.

مقایسه که جوون های حالا را هم حسابی درگیر کرده.

از جهیزیه وخرج مراسم عروسی تا شغل های دهن پر کن وپر درآمد؛

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بله باهاتون موافقممم...اصولا بچه ها تو دوره نوجوونی تاثیر پذیریشون زیاده...امابنظرم نه فقط تو خودکشی ...

بله دقیقا در همه چی همین مدل ن 

ما هم نوجوونی همین بودیم 

ولی واقعا باید فرهنگ سازی کرد به قول شما

این نوجوونها سرمایه های مملکتن حیفه واقعا نباشن

الان نازایی بیداد می کنه 

کلی هم  بچه  ناسالم 

باید فرهنگ سازی برای پدر مادرهاهم انجام بشه... اما باور کن تا روزگار بوده مامان باباهای ایرانی ...

میدونی من چون خودم پشت کنکور بودم میگم

اونقدرررررررررر فشار زیاده اونقدر زیاده که آدم حتی نمیتونه درس بخونه،مثلا من میدیدم تو فامیل یکی قبول شد،یکی موفق شد،یکی به جای خیلی خوب رسید واقعا خوشحال میشدم 

ولی اطرافیان رفتاارشون اصلا با کسایی که کنکور میدن درست نیست،مدام تو جمع از کنکور حرف میزنن و میگن فلانی قبول نشدی بازم؟ فلانی برو رشته بدون کنکور بخون،یا مثلا مسخره میکنن و میگن این از فلان رشته دراومد اون یکی از این رشته دراومد

درکل میگم یعنی اصلا جالب نیست رفتار ها

باور کن من تا مرز افسردگی رفتم اونقدر حااااالم بد بود،چون درونگرا بودم و بدتر شبا گریه میکردم همش

الان که پرستاری قبول شدم یه بار یه نفر هیچی نمیگه 

منظورم اینه که صرفا تو مصیبت ها بلدن زخم زبون بزنن وقتی قبول میشی حتی یه نفر هم تبریک نمیگه

کلا آدمای سم خیلی زیاد شده 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍