2777
2789
دقیقا،خیلی آستانه ی تحمل مردم اومده پایین،یکسال پیش پسریکی ازآشناهامون به خاطراینکه پزشکی قبول نشده ...

واقعا ناراحت کنندست...من خبر خودکشی که میشنوم خیلییی غصه میخورم...چون همیشه میدونم که اون تصمیم عجولانه گرفته شده:)

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
فشار هست ولی اینکه فکر کشتن و نحوه مرگ بدونی و...بچه ها بلد نیستن اینچیزارو 

همین الان رفتم سرچ کردم نحوه خودکشی، ویکی پدیا کامل تر از کامل توضیح داده حالا من دیگه بقیه سایت اا6رو نگاه نکردم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر اختلاف طبقاتی زیاد شده که پدر ومادر هم مقایسه نکنند خود بچه ها وارد مقایسه میشن. مقایسه که ج ...

دقیقا

اصلا خیلی چیزا باعث میشه

من دیروز با دوستم صحبت میکردم رشته خیلی خوب تو بهترین دانشگاه میخونه،فهمیدم افسرده شده

یا یکی از دوستام پشت کنکوره اونم افسرده شده و مدام به خودکشی فکر میکنه 

اگه واقعا ریشه ای بریم عمدتا مقصر اطرافیان بودن که باعث شدن درس نخونه

اوووونقدر مقایسه شده،اونقدر بقیه زخم زبون زدن که انگیزه رو نابود کردن تو طرف

آخه جالبه طرف خودش ذره ای سواد نداره بعد میاد راجب کنکور نظر میده

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
میدونی من چون خودم پشت کنکور بودم میگم اونقدرررررررررر فشار زیاده اونقدر زیاده که آدم حتی نمیتون ...

لنا جان واقعا میفهمم حرفاتو... تک تک کلماتتو با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم....
من خودمم تو شرایط سخت بودم...حتی شاید به خودکشی هم فکر کردم...شاید تا آستانه افسردگی هم رفتم...اصلا فکر میکنم افکار مزاحم همیشه هستن...مثل نا امیدی حتی خودکشی و....
اما اینکه چطوری جلوی این افکار وایسیم مهمه...
کنکور یه مثال بود...من خودم واقعااا به سختی های کنکور بودن و پشت کنکور موندن واقفم..اما دلیل بر خودکشی نیست....
یه مثال دیگه عشق و شکست عشقیه...
70 درصد ادمها به عشق اولشون نمیرسن! همیشه هم بوده...
ولی جدیدا سریع همه میرن تو موضع افسردگی و خودکشی...
این مشکل ها....این ادمهای سمی...این فضای پر از استرس همیشه بوده...اما الان حس میکنم جامعه به سمت کم توانی رفته...حتی خود منم تو این جامعم
من اصلا خودمو جدا نمیکنم..حتی منم ممکنه تو این جریان جامعه یه وقتایی غرق شم..
اما خب بنظرم ادم باید یه جاهایی خودشو نجات بده...
فکر خودکشی و فکر افسردگی و...اینا رو تو خودش کنترل کنه...نذاره عملی بشن نذاره بروز پیدا کنن:)))

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
میدونی من چون خودم پشت کنکور بودم میگم اونقدرررررررررر فشار زیاده اونقدر زیاده که آدم حتی نمیتون ...

دقیقا ؛کاش میشد خفه شون کرد ؛قشنگ حس میکنی شیطان را در کنارت میبینی ونمیتونی کاری بکنی.

کاش یک جوری بشه شیطان نابود بشه؛ لعنت خدا برشیطان وابلیس؛ بیشتر حرف ها وکارهامون را با القاهای شیطان انجام میدیم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

منم تاچندروزفکرش داغونم میکنه... خدابه خانواده هاشون صبربده.فکرشم ترسناکه

واقعاا خدا بهشون ارامش بده🖤

لنا جان واقعا میفهمم حرفاتو...واقعا تک تک کلماتتو با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم.... من خودمم تو ...

دقیقا خیلی موافقم با حرفت 

ولی در برابر همه اینا یه آدمی باید باشه که روحیه ی صبر رو تو خودش تقویت بده،چیزی که تو این شرایط جامعه خیلی اومده پایین 

بنظرم باید از همون بچگی به جای یه سری درسای چرت و پرت روی روان بچه ها کار کنن،ما وقتی میریم بیمارستان روان،من یعنی اونقدر حالم بد میشه که میشینم گریه میکنم 

یکی بخاطر درس افسرده شده و تشدید شده بیماریش،یکی بخاطر عشق،یکی بخاطر خانواده و...

چیزی که تو مدرسه های ما اصلا و ابدا بهش توجه نمیشه سلامت روانه

من یه بار یه کلیپی دیدم از مدرسه های یه کشور (اگر اشتباه نکنم ژاپن بود) ولی دقیق یادم نیست کشورش

اوووونقدر فضای مدرسه خوب بود که نگو،بچه ها راحت میخوابیدن،راحت بازی میکردن،صبحانه میخوردن و...

کلا شور و شوق بچه ها اونقدر زیاد بود تو مدرسه،ولی تو ایران ۶۰ درصد بچه ها متنفرن از مدرسه رفتن 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دقیقا اصلا خیلی چیزا باعث میشه من دیروز با دوستم صحبت میکردم رشته خیلی خوب تو بهترین دانشگاه میخون ...

این مشکل فراگیر شده.

حتی خواهر خودم اینقدر به دختر دانشجوی خودش فشار میاره که اون از کوره درمیره وداد وفریاد راه میندازه.

میگم خواهرم دخترت داره تلاشش را میکنه ولی باز هم میگه برو دوستاش را ببین چه نمره هایی آوردند.

میگم اگر آسون هست خب خودت هم درس را ادامه بده تا همدردی کنی با دخترت.میگه من ازم گذشته.

فقط می خوام خواهرم را خفه ش کنم ؛هر روز درگیری ؛آخه که چی 

حالا وقتی طرف مدرک هم بگیره دیگه شادابی نداره با این همه فشار

رهرو آن نیست گهی تند وگهی خسته رود 

رهرو آن است که آهسته وپیوسته رود

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دقیقا ؛کاش میشد خفه شون کرد ؛قشنگ حس میکنی شیطان را در کنارت میبینی ونمیتونی کاری بکنی. کاش یک جوری ...

یه سریا از عمد میگن

زن عموی من به مامانم گفته بود فلانی‌ دخترت قبول شد امسال از کنکور؟ مامانم گفته بود نه پشت کنکور میخواد بمونه

با پوزخند گفته بود خب بره یه رشته بدون کنکور بخونه وقتی قبول نمیشه!!!

من اولین کنکورم بود ها این اینجوری گفته بود 

یعنی اونقدر دلم شکست از حرفش،بخاطر حرفشم کلی گریه کردم تو خونه 

ولی خدا سر بچه ی خودش آورد 

الان که قبول شدم حتیییی یه بار هم نپرسیده چی میخونی از حسادتش

خوبه خودشم سواد نداره ها ولی رو کنکور نظر میده

دقیقا خیلی موافقم با حرفت  ولی در برابر همه اینا یه آدمی باید باشه که روحیه ی صبر رو تو خودش ت ...

درسته...البته خیلی اومدن سعی کنن از این کارها کنن اما باز هم بلد نبودن

کتابی مثل تفکر و سبک زندگی...مدرسه ها نه مدرس درست حسابی براش میذارن...نه اصلا بهش اهمیت میدن...نهایتا هم معلمای ریاضی زنگ تفکر و میگیرن و اخر سر بچه ها میرن با دوتا دونه نمونه سوال امتحانی خرداد ماه امتحانشو میدن!😃
یا کتاب مدیریت خانواده!!! افتضااااحهههه ...فقط درخت حیف کردننن
کتاب های این مدلی زیاد اومدن بنویسن خیر سرشون...اما همشون هم بدرد نخور بود...کلا اینجا فقط مد شده امتحان بگیرن و یه نمره ای بدن...
نظام اموزشی ما  از پای بست ویران است!:)

این مشکل فراگیر شده. حتی خواهر خودم اینقدر به دختر دانشجوی خودش فشار میاره که اون از کوره درمیره ود ...

آفرییییین

اون شادابی رو واقعا از بین میبرن،باور کن من قبلا به داداشم میگفتم اینکارو نکن اون کارو بکن

از وقتی میریم کارآموزی بیمارستان روان،می‌بینم هیییییچی تو دنیا ارزش سلامت روانی رو نداره 

سلامت روان خییییلی مهمه،اگر باشه فرد میتونه کولاک کنه ولی اگر نباشه به زیر صفر میرسه

درسته...البته خیلی اومدن سعی کنن از این کارها کنن اما باز هم بلد نبودن کتابی مثل تفکر و سبک زندگی.. ...

درسته...البته خیلی اومدن سعی کنن از این کارها کنن اما باز هم بلد نبودن کتابی مثل تفکر و سبک زندگی.. ...

دقیقا

ما اصلا تفکر و سبک زندگی نمیخوندیم،موقع امتحان هم نمونه سوال دادن که برید اینارو بخونید

واقعا نمیدونم واسه چی چاپ میکنن

یه بار نشد یه مشاور درست حسابی بیاد صحبت کنه برامون 

چون اصلا به روان بچه اهمیت نمیدن