نوشته زن عمو طاهره گوشیمو بده به یکتا لباسمو بده به سحر دلم برات تنگ میشه دیگه از زندگی ...
همین دیگه وقتی گوشی داشته تو این سن اسیب میبینه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بعضی ها از همون نوزادی پا به دنیای بزرگسالی میذارن درواقع هیچ بچگی نمیکنن و عملا تو ۱۰_۱۲ سالگی مثل یک آدم ۳۰ ساله رنج کشیدن .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بنظر منم کلا ین فضاییه که متاسفانه تو جامعه ما جدیدا خیلی دیده میشه سالهای ساله که کنکور تو ایران داره برگزار میشه و خیلی ها بخاطرش سختی کشیدن...خیلی ها نتیجه نگرفتن...خیلی ها چند سال پشت کنکور موندن...همیشه مناطق محروم وجود داشته و... اما من جدیدا خیلیییی میشنوم و میبینم که بچه ها بخاطر خستگی کنکور و نتیجه نگرفتن به فکر خودکشی میفتن!! خب ین اصلا جالب نیست... باید فرهنگ سازی بشه...هم برای پدر مادرا هم بچه ها...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چون جدیدا مد شده همه یادگرفتن خودکشی و افسردگی من نمیگم مشکلات نیست...چرا مشکل هست زیادم هست...اما ه ...
خودکشی تو نوجوان ها واگیر داره ..ینی یکی از بچه های ی کلاس خودشو کشته بوده بعد یکی یکی بعد اون خودشون رو کشتن حالا تعداد دقیق چند نفر از کلاس بودن رو نمی دونم
برای همین خیلی در موردش نباید جلو نوجوونها حرف زد حساس و کنجکاون
من ده دوازده سالم بود میخواستم خود کشی کنم از بس اذیتم میکردن دوتا داداشم همش کار کار کار آخرم کتک فقط کتک خدارو شکر که ازدواج کردم اون کابوسارتمام شد
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
والا ادم چی بگه گاهی میگم بچه ها یه چیزایی میشنون اما درکی ازش ندارن و کارهای خطرناک انجام میدن مثلا اینکه شاید اونم تو این سایت عضو بود و شنیده و دیده تاپیک خودکشیشاید توی خانواده مثلا پدرش از لحاظ روحی که فلج بوده خسته میشده میگفته اگه میتونستم خودمو میکشتم و هزار شاید دیگه که الان دیگه مهم نیست واقعا تو سرش گذشت که اینکارو کرد جای سواله
یه کمی مشکوکه به نظرم...البته با زن عمو و خانواده عموش زندگی میکرده ولی هیچی از مادر پدرش نگفته ...
پدرش براثر برق گرفتگی قطع نخاع شده انگار.ومادرش طلاق گرفته.این بچه که خودکشی کرده ویک خواهر کوچگتر داشته که توی نامه،خواهر کوچگش به زن عموش سپرده که مواظبش باشه.طفلک بچه ببین چقدر تحت فشار عصبی بوده که این کار کرده
دختر طفل معصوم پدرش بی حرکته خودش تر و خشکش میکنه با یازده سال سن، کلا یک دست لباس داشته که همون رو بعد اهدا کرده به کسی ، مادر بالای سرش نیست و از خواهر کوچیکترش خودش مراقبت میکنه احتمالا کارهای آشپزی شستن ظرف و لباس هم با خودش بوده بعد شما میگی دلیل اصلی خودکشی گوشیش بوده ؟ تمام اینها با فشار روحی که روش بوده کافی ان که یه انسان به جون خودش پایان بده .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️