2777
2789

سلام بچه ها من یه دایی داشتم که زن دومش پدرس دعانویس بود از وقتی اون اومد تو خونه مادر بزرگم به ترتیب دایی بزرگم بعد مادربزرگم بعد دایی بعدی و بعدم شوهرش فوت شدن هر بارم تا یه مرحله ای از فروش اون خونه پیش میرفت یهو یکی از این خانواده فوت میشدن ممکنه طلسم چیزی کرده باشن اون خونه رو  روزی که مادربزرگم فوت شد مامانم به من گفت رفتم یه پتو از خونه همین داییم آوردم ببریم برای یه کاری حالا هر وقت من اون پتورو میندازم روم شب کابوس میبینم امشب این قضیه رو فهمیدم میشه راهنماییم کنید ممکنه طلسم باشه یا راه از بین بردنشو بگید 

چه وحشتناک 

احتمال داره

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطل سحر چیع 

اب باطل سحر

همون ایه قران که باید هفتاد بار به اب بخونی و بریزی چهارگوشه خونه

رو گوگل سرچ کن هست

فقط تودسشویی‌نباید اصلا اونو بریزی گناهه چون ایه قرانه

هربار ک ایه رو میخوای بگی هم بایدبسم الله بگی ینی میشه هفتاد بار ایه با هفتاد بار بسم الله ...

اب باطل سحر همون ایه قران که باید هفتاد بار به اب بخونی و بریزی چهارگوشه خونه رو گوگل سرچ کن هست ...

یعنی اول هفتاد بار این و بسم الله رو بخونیم بعد بریزیم تو خونه 

بعد چطدر بفهمیم طلسمی بوده و باطل شده 

یعنی اول هفتاد بار این و بسم الله رو بخونیم بعد بریزیم تو خونه  بعد چطدر بفهمیم طلسمی بوده و ب ...

اگه شما حس میکنی طلسم دارین ک میتونی انجام بدی اگه علایمی توی زندگیت از طلسم و دعا نیست ک احتیاجی نییت

اگه داشته باشی خودت متوجه عیر طبیعی بودن اتفاقات بد توی زندگیت میشی...و شک میکنی ب طلسم و‌دعا

مث همین اسی و پتوش 

باید بریزی چهارگوشه خونه بجز جلو و‌داخل دستشویی

حالا اینکه صددرصد باطل میکنه یا نه رو‌نمیدونم

طلسمای خیلی قوی رو بعیذ نیدونم باطل کنه ولی اثرشو‌کم میکنه

ب شخصه تجربه مو بگم بستن حرز جواد ب بازوی راست بیشترین تاثیرو توی این مسایل برام داشته

ب شدت جواب میده

اگه شما حس میکنی طلسم دارین ک میتونی انجام بدی اگه علایمی توی زندگیت از طلسم و دعا نیست ک احتیاجی نی ...

ممنون عزیزم لطف کردی. من حرز گرفتم ولی نمیدونم چرا بعد حرز خیلی شرایطم بد شد من واقعا امام ها رو قبول دارم و نمی‌خوام به حرز توهین بکنم ولی نمیدونم چرا من اینطوری شدم 

ممنون عزیزم لطف کردی. من حرز گرفتم ولی نمیدونم چرا بعد حرز خیلی شرایطم بد شد من واقعا امام ها رو قبو ...

ببین دقیقا بعضی کسایی ک استفاده کردن همینو میگن

خودمم نفهمیدم دلیلش چیه

یا حرزی ک‌گرقتن بد بوده یا دلیل دیگه ای داره

نمیدونم واقعا 

این جریانو‌پیگیری کن ببین دلیلش چیه حلش کن و دوباره استفاده کن