2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار کنمم؟؟

836 بازدید | 57 پست

نمیدونم افسردس نمیدونم چشه

امروز یه بچه یازده ساله خودکشی کرده کلاااا گرفته بود رفته بودیم مایحتاج خونه رو بگیریم یک کلمه حرف نمیزد من هی مسخره بازی شوخی که حااش خوب شه بعدکلی تلاش گفت یه یچه خودکشی کرده ناراحتم

هرسری سر یه چیزی...

خیلی خب آدم ناراحت میشه منم خیلی ناراحت میشم ولی دیگه اینطوری نمیکنم اصلا یک کلمه حرف نمیزنه تو روم نگاه نمیکنه...

تو ماشین من دیگه پاپیچش شدم میگه من آدم ضعیفیم اصلا اشتباه کردم ازدواج کرذم بچه دارشدم

فردا بچه مریض شه من اصلا طاقت ندارم بیمارستانارو بگردونمش...

خب من پس به کی تکیه کنم؟ شما جای من باشین چیکار میکنین خدایی؟

اگه دخترم نبود بااینکه دوسش دارم حتما طلاق میگرفتم اما الان بحث دخترمم هست من تنها نیستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش ریشه دار افسردس

دست خودش نیست

مشاور میرع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کار یکبار دوبارشم نیستااا هرماهی چندروزشو اینطوریههه

روحیه ش حساسه 

منم زود درگیر بقیه میشم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم اروم اروم شوهرتو درمان کن 

سعی نکن یک شبه عوضش کنی

ولی حتما تغییرش بده...وگرنه توی ۴۰ سالگی پیر میشی!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید