2777
2789
عنوان

کسی با کالری شماری وزن کم کرده لطفا پاسخ بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
کآش کامل و دقیق بهمون بگی چیکار کردی

چیزی که من رو خودم تجربه کردم این بود که اگه حدود ساعت یازده تا دوازده ظهر یه قهوه تلخ حالا یا اسپرسو یا ترک بخورم شدیداً بی اشتها میشم اما اگه نخورم تا شب چشمم دنبال خوراکی میگرده

خیلی ممنونم اول بار دارم رژیم میگیرم امیدوارم جواب بده من در دو بارداری که داشتم وزنم رفت بالا قبل ...

عهههه عین من

منم قبلا ۵۰ بودم 

بعد دوتا بارداری نزدیک به هم داشتم شدم ۸۲

الان ۶۰ هستم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من طبق کالری که تصمیم گرفتم رعایت کنم برنامه ریزی کردم . مثلاً من الان ۸۰۰کالری میخورم ۲۰۰کالری ص ...

800کالری کم نیست خودت 800تاش کردی یا برنامه برات مجاز کرده

فست نگرفتی  اخه میگن هر روز همون کالری رو بخوری وزنت استپ میکنه من الان 1300کالری برام مجاز ب ...

من ۲ بار رژیم ۳ روزه ی شیر خرما گرفتم برای از بین بردن استپ

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
چیزی که من رو خودم تجربه کردم این بود که اگه حدود ساعت یازده تا دوازده ظهر یه قهوه تلخ حالا یا اسپرس ...

اره منم به این نتیجه رسیدم قهوه خیلی خوبه هم انرژیت رو میبره بالا هم اشتها رو کم میکنه

فست نگرفتی  اخه میگن هر روز همون کالری رو بخوری وزنت استپ میکنه من الان 1300کالری برام مجاز ب ...

من فست نگرفتم . ببین اصل کاهش وزن کالری دریافتیه یا به قول ورزشکاران کالری نقصان . حالا فست هم باشی اما کالری نشماری فایده ندارد. خواهر همسر من بالای یک ساله که فست میگیره از شش عصر تا نه صبح اما دریغ از دو کیلو کاهش چون میگه سختمه کالری شماری

من فست نگرفتم . ببین اصل کاهش وزن کالری دریافتیه یا به قول ورزشکاران کالری نقصان . حالا فست هم باشی ...

نه فست همراه کالری شماری میگن هفته ای یک روزش فست بگیری 

ممنونم پاسخ دادین امشب منو امیدوار کردین که واقعا کالری شماری جواب میده همش استرس داشتم که نکنه این رژیم الکی باشه ور قدرت ادامه میدم من شش ماه بتونم ادامه بدم به وزن دلخواهم میرسم موفق باشی عزیزم

تقریبا ۲/۵ کم شده ولی خب خیلی کمه برای این مدت معمولا اول کار روند کاهش وزن سریعتره، بعدش کند میشه

اوایل تا یک‌ماه میگن کمتر وزن کم میکنی بیشتر سایز هستش از ماه بعد وزن‌خوب میاد پایین ناامید نشو کامل رعایت کن همه تونستن ماهم میتونیم

اوایل تا یک‌ماه میگن کمتر وزن کم میکنی بیشتر سایز هستش از ماه بعد وزن‌خوب میاد پایین ناامید نشو کامل ...

اخه متاسفانه سایزهای تغییر نکرده

دورباسن، سینه، شکم، بازو. هیچکدوم کم نشده😭

گروه قرمز❤️ وزن 
اخه متاسفانه سایزهای تغییر نکرده دورباسن، سینه، شکم، بازو. هیچکدوم کم نشده😭

ولی من پریروز خودم رو کشیدم پنج کیلو کم کردم هفده روز هم کالری شماری کردم