2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم اصلا خوشم نیومد

حق داری. ولی به نظرم بیخیالش شو بعضیا شخصیتشون یه جوری هست که بهتره آدم ازشون توقع با شعور رفتار کردن رو نداشته باشه. هر چی بیخیال باشی راحت تر زندگی میکنی. حالا اون کی هست که حرف بیخود و کنایه آمیزش بخواد اهمیت خاصی داشته باشه

راست میگی واقعا مهم نیست. نمیدونم چرا انقدر دلم گرفته از حرفش

یه مدت میگذره دلت سبک میشه بیخیالش. از این به بعد هم حرفی زد همونجا بهش جواب بده یا اگر نمیتونی جواب بدی سکوت کن و بی محلی کن بهش

همیشه سکوت میکنم ولی هی بدتر میکنه.

منم یه زنداداش این مدلی دارم کاملا درکت میکنم. یه مدتی سکوت کردم بعد یکی دو بار جوابشو دادم فعلا خودشو جمع و جور کرده. البته ذاتش خراب نیستا ولی دست خودش نیست زبونش نیش و کنایه داره. کل خاندانش همین مدلی هستن. ما برعکسیم اصلا با کنایه صحبت نمیکنیم همه چیز رو خیلی راحت و صمیمانه و رک و راست میگیم و چیزایی که میدونیم باعث ناراحتی میشه اصلا به زبون نمیاریم

منم یه زنداداش این مدلی دارم کاملا درکت میکنم. یه مدتی سکوت کردم بعد یکی دو بار جوابشو دادم فعلا خود ...

دقیقا منم همینظوریم اصلا اهل نیش و کنایه نیستم یه راست حرفمو میزنم اگه هم با کسی مشکل داشته باشم خصوصی به خودش میگم نه تو جمع