2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من خیلی پیش اومده که ناراحتیمو ازخونوادم به همسرم گفتم دلیلشم اینه که خیلی درکم کرده وقضاوتم نمیکنه اونم همینطوره شاید دلیلش اینه که هیچ دوستی ندارم خواهرم ندارم واون تنهارفیق منه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اره منم از شوهرم ناراحت باشم نمیذارم کسی بفهمه ولی برعکسش چی؟

نه چون شوهرم پرو میشه و نگاهش نسبت بهشون تغییر میکنه 

من هیچ وقت خودمو متعلق ب شوهرم ندونستم هنوزم دختر خانوادمم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
من حقیقتا به خودم میگم نگم ولی تا توی بغلشم تا هفت جدم رو لو میدم.بعد جالبه خانواده خودم الان ده سال ...

منم اصلا ناراحتیمو از همسرم به کسی نمیگم. ولی الان خیلی از زن داداشم ناراحتم دیشب یه حرفی بهم زد که تو تاپیک قبلیم توضیح دادم. همسرم تو راه برگشت بهم گفت ناراحت شدی از حرفش؟ من گفتم نه مهم نیست اونم دیگه چیزی نگفت. ولی نمیدونم درسته بگم یا نه. خیلی جلو خودمو گرفتم که نفهمه

چرا

چون خودشون خیلی پشت هم هستن و احترام همو دارن تحت هر شرایطی،منم از شوهرم یاد گرفتم،یاد گرفتم هرطور من با خانوادم رفتار کنم و بهشون احترام بزارم شوهرم هم همون‌طور باهاشون رفتار می‌کنه 

درمورد همسرم هم همینطوره همیشه با احترام باهاش رفتار میکنم اونم همینطور تا بچه هامون هم یاد بگیرن

منم اصلا ناراحتیمو از همسرم به کسی نمیگم. ولی الان خیلی از زن داداشم ناراحتم دیشب یه حرفی بهم زد که ...

عزیزم بستگی به شخصیت و نوع برخورد همسرت داره. اگر با هم رفیق هستین و سر هر موضوعی گذشته و نقطه ضعف هاتون رو به رختون نمیکشه بهش بگین درد دل کنین چه ایرادی داره

عزیزم بستگی به شخصیت و نوع برخورد همسرت داره. اگر با هم رفیق هستین و سر هر موضوعی گذشته و نقطه ضعف ه ...

نه اصلا به رخم نمیکشه. ولی حس میکنم اگه بگم ناراحت شدم ممکنه فکر کنه ته دلم قبول کردم که حرف زن داداشم درسته