2777
2789
عنوان

امروز توی رختکن باشگاه

1099 بازدید | 34 پست

یه خانمی پسر بچشو با خودش میاره

پسرش هفت سالشه

بعد یه خانمی داشت لباس عوض میکرد

این پسر زل زده بود بش

خانمه گفت برو اون ور به چی نگا میکنی پسرم

مادرشم بود مادرش هیچی نمیگفت

خود من کلا هیج جا لباس باز نمیپوشم

حالا باشگاه همه خانمییم مثل خاهریم

فقط بیخیال اون مادر از صب رو مخمه

مربیمون گفت نمیفهمم وقتی بلد نیستین

بچه رو چطور تربیت کنید چرا می زایید

مربیمون خیلی بدش امد خیلی

نظرتون چیه؟؟

وای خیلی زشت و کثیفه این کار بعدشم اون بچه بلوغ زودرس میگیره هزااارتا انحراف جنسی پیدا میکنه عقل ندارن مردم بخدا 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا حق نداره بچه بیاره باید اعتراض کنین 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
وای خیلی زشت و کثیفه این کار بعدشم اون بچه بلوغ زودرس میگیره هزااارتا انحراف جنسی پیدا میکنه عقل ندا ...

بابا همین این سایت فقط بچه پس میندازن فک میکنن زاییدن هنره

متنفرم از زنایی که بچهاشونو میارن باشگاه

یعنی خودشون نمیفهمن این بچه نباید الان انقدر با جزئیات بدن زنارو ببینه؟ اونجا همه لباسا جذب و یقه باز و .. رسما همه جاشون مشخصه ، چجوری دلش میاد؟ 

جدای از این ماهم یه خانومی بود ببخشیدا ولی واقعا بیشعور بود زنه بچه شو میاورد میدید چجوری بچه نشیته نگا اندام زنا میکنه هیچی نمیگفت باز میاوردش یجوری بود همه تو باشکاه معذب شده بودیم ، من خودم لباس پوشیده میپشیدم یا پشت وایمیسادم بچه نبینتم ، بابا نکنید توروخدا اینکاراو ، ادم حالش بد میشه 

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..

قطعاً برای من اون یه پسر بچس و معصوم و آسیبی ب من نمیزنه اما محیط باشگاه آدم راحته چون همه خانمن و هیچ دیدی نداره راحتی آوردن پسر اصلا درست نیست چون بیشترم خود بچه اسیب میبینه مثلا ی روز ی خانمی تو باشگاه ک تمرین تموم شد داشت از شوهرش می‌گفته نمیدونم گفت هیکلت فلان شده و....ک این حرفام مناسب بچه نیس

من همیشه میگم بچه عزیزه اما تربیتش عزیزتر ، مسی که میخواد یکیو به جامعه و خانواده اضافه کنه باید حداقل دوتا کتاب روانشناسی کودک بخونه ک البته خیال خامه 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

مگه اون خانم وبچش مال این سایت بوده.

در ضمن کار اون مادر خیلی زشت بوده .اون خانم هم باید به مادر بچه تذکر میداد.وهم به مدیر باشگاه

متنفرم از زنایی که بچهاشونو میارن باشگاه یعنی خودشون نمیفهمن این بچه نباید الان انقدر با جزئیات بدن ...

تازه چه برسه رختکن!!!!! بخدا ادم نمیدونه چی بگه

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..