2777
2789
عنوان

بچه ها من امشب خیلی دلتنگی برای نامزدم اذیتم می‌کنه 🥺📸😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت بگم نامزدم به خاطر کارش شهر دیگس  آخرین بار چهار دی همو دیدیم می‌ره تا بیست بهمن  ...

همین تایپکو تو چهارساعتی که اومدی چند دفه زدی...انشالله هرچه زودتر دوری تموم شه عزیزم 

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
یادم رفت بگم نامزدم به خاطر کارش شهر دیگس  آخرین بار چهار دی همو دیدیم می‌ره تا بیست بهمن  ...

همسر منم رفته ماموریت ی جای خیلی دور 

ده روزه ده روز دیگه میاد

خودم بچه هام داریم دق میکنیم

خدا نگه دار شون باشه

همین تایپکو تو چهارساعتی که اومدی چند دفه زدی...انشالله هرچه زودتر دوری تموم شه عزیزم 

عزیز اگه دوست نداری میتونی تاپیکم رو دیدی رد بشی ازش 😓من الان دل تنگم دلم میخواد با هم جنس خودم که منو درک می‌کنه صحبت کنم 

شما رد شو از تاپیکم 😪ممنونم ازت

ضرر نداره همینجوری بخورم ؟

ن اگع ضرر داشت من الان زنده نبودم ...  هر ماهی بیست تاشیشه اشم خوردم 

رو من  جواب نیس دیگه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خدا برا هم حفظتون کنه  پسری که برا زندگیش تلاش کنه نعمته دختر 😊 مخصوصا این دور و زمونه که اکث ...

ممنونم عزیزم 🥲اره خب تلاشش ستودنیه ولی بعضی وقتا واقعا به بودنش احتیاج دارم و بهونه گیر میشم 

هر چند اکثر مواقع سعی میکنم اذیتش نکنم اونم اونجا اذیت نشه 

ممنونم عزیزم 🥲اره خب تلاشش ستودنیه ولی بعضی وقتا واقعا به بودنش احتیاج دارم و بهونه گیر میشم  ...

یکی از دوستای منم همین مشکل و داشت بعضی وقتا از دلتنگی فقط اشک می‌ریخت نمیتونست تحمل کنه ولی الان زیر یه سقفن خداروشکر به اوت روزا میخنده به مسخره میگه بیاین شوهرم و ببرین دو روز نفس بکشم ولی خیلی عاشق همن 😁😅

یکی از دوستای منم همین مشکل و داشت بعضی وقتا از دلتنگی فقط اشک می‌ریخت نمیتونست تحمل کنه ولی الان زی ...

منم خیلی شبا با گریه خوابم می‌بره 

زنگ میزنه بهم انقد صحبت می‌کنه تا خوابم ببره 

خودشم خستسا ولی میبینه دیگه خیلی اذیتم سعی می‌کنه فشارو کمتر کنه 

ولی همین شروع می‌کنه به حرف زدن من اشکام جاری میشن 

بیشتر اوقاتم به خودش نمیگم فقط آروم و بی صدا اشکام می ریزن

حرف میزنع حرف میزنه تا مطمئن شه خوابم برده بعد قطع می‌کنه 

ایشالا خوشبخت باشن همیشه کنار هم 

برا ما هم دعا کنید بریم سر خونه زندگی خودمون