2777
2789
عنوان

بچه ها من امشب خیلی دلتنگی برای نامزدم اذیتم می‌کنه 🥺📸😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 55 پست
وقتی میخوری راحت می‌خوابی ؟

م نه عزیزمولی اعضای خانوادگبهشون جوابه 

بد خواب بشن دو قاشق میدم میخورننیم ساعت بعد خوابن

من متاسفانهقرص خواب هم خوابم نمیکنه ....   من دیفین هیدرایم کمپاین میخورم    دم دمههای صبح خواب میرم دیشب4 خوابیدم  یادم رفته قبلاچجوری میخوابیدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیز اگه دوست نداری میتونی تاپیکم رو دیدی رد بشی ازش 😓من الان دل تنگم دلم میخواد با هم جنس خودم که ...

فقط بهت میگم این همه وابستگی خوب نیستو رد میشم فردا روز تمام حال خوبو بدت به ایشون بستگی پیدا میکنه ازمن رنجیده نشو واقعیتو بهت گفتم  شبتون بخیر

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسرم از اول ازدواج مون محل کارش شهر دیگه ای بود 

خیلی سخت بود برای هردومون 

دنبال انتقالی بود اما قبول نمیکردن 

بعد عروسی هم چون نمیتونستیم تو تهران خونه بگیریم 

من مدتها تو خونه تنها بودم و همسرم آخرهفته ها میومد 

ک خداروشکر الان دو ساله کارش ردیف شده و اومده 

ان شاءالله همسر شما هم زودتر بیاد کنارت 

درکت میکنم خیلی سخته....خیلی

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

دلم از اینا خواست💔🫠

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

خوشبخت باشین 

انشالله ک زودتر برین خونه خودتون🥰

حالتو درک میکنم چون منم تو  همین حال و هوام🥺

تو هم دعا کن برامن:)

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

اسی چججوری میشه یهو مجازی اشنا میشید یهو نامزد الانم عاشق و دلتنگ؟چجوری میشه عاشق یه ادم تومجازی شد مگه میشه

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️