2777
2789
عنوان

سما_آبی منو ببخش لطفا 🙏

198 بازدید | 12 پست

@سما_آبی  

عزیزم سما جان منو ببخش حلالم کن 

تاپیک زده بودی هیچی نگفته بودی 

من اومدم یه حرفی زدم یه لینک گذاشتم 

دوست عزیز حلالم کن هر چند انقد خانوم بودی که هیچی نگفتی ولی بقیه ریختن سرم 

منو ببخش واست صلوات میفرستم دعا میکنم که مشکلت حل شه 

و کسایی که تو تاپیک بودن یه کم مهربونی بد نیست منم انقد بیرحم نیستم که مشکلات بقیه رو‌نبینم همون طور‌ که گفتم هیچی تو تاپیکش‌نگفته بود موقع ای که من لینک گذاشتم  

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عذر خواهی کردن شعور ادم رو نشون میده 

افرین که اینقدر با باشعور هستی✔️

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذر خواهی کردن شعور ادم رو نشون میده  افرین که اینقدر با باشعور هستی✔️

به خدا من بیرحم نیستم الانم چشمام پر از اشکه 

دور از انصافه ندیده نشناخته بریزن رو‌سر آدم 

به خدا من بیرحم نیستم الانم چشمام پر از اشکه  دور از انصافه ندیده نشناخته بریزن رو‌سر آدم  ...

تو تاپیک نبودم ولی همینقدر که عذرخواهی می‌کنی ارزشمند

@سما_آبی  

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 

عزیزم من اصلا ناراحت نشدم از دستت😄 این بزرگواری شما رو میرسونه که معذرت خواهی کردین🌹

من از دست کاربرایی ناراحت شدم که بهم گفتی چقدر کولی هستم 💔 آخه اونا چه میدونن که الان شه شبانه روزه من چشام فقط خون ازش نمیاد💔 اینقدر که حالم بده اینقدر که درد کشیدم اندازه تمام عمرم پیر شدم😔💔 تو رو خدا دعا کن خدا به دلم آرامش بده هر چند اون شب چند نفر قضاوت الکیم کردن گفتن دروغگویی ، دنبال پر بازدیدی هستی ولی خب من اینقدر خرابم اینقدر داغونم که حتی دلم نیومد نفرینشون کنم فقط از خدا میخوام کسی جای من نیاد😔💔 همیشه به خدا میگفتم با هر چی امتحانم میکنی با این نکن😔😭💔

عزیزم من اصلا ناراحت نشدم از دستت😄 این بزرگواری شما رو میرسونه که معذرت خواهی کردین🌹 من از دست کا ...

سلام عزیزم چشم‌دعا میکنم به آرامش برسی 

میتونم بپرسم مشکلت چی بود ؟