2777
2789

من و رفیقی که بالای ده ساله دوستیم همزمان رفتیم اموزش ارایشگری تو دوتا رشته ی مختلف 

اون بعد کلاسش گفت از پسش بر نمیاد و نمیخواست سختی بکشه گفت تو رشته خودتو یادم بده با هم کار کنیم 

منم با این که سودم نصف میشد قبول کردم الان کامل بهش اموزش دادم ولی خیلی طلبکاره  و انتظار داره  یه شبه همه چی درست شه  و میدونم به مشکل میخوریم چون از الان که فقط آموزش داره میبینه من پریود شدم یکم برنامه بهم خورد 

رفته تو قیافه یا عصبی میشه که دو روز نبودم و سفر بودم 

از طرفی هم حالش بد بود بهش قول دادم با هم کار کنیم الان موندم چیکار کنم 

دلم به دوتایی کار کردن نیست ولی اصلا نمیدونم چی بهش بگم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

دلم براش میسوزه ولی واقعا با بعضی از اخلاقاش نمیتونم بسازم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رک!همین رفیق که البته اصطلاحا رفیقه فردا یکم ازش بالاتر بشی میکوبونتت زمین پس بگو نمیتونم 

چجوری بگم ؟

چون رو من حساب کرده بود