2777
2789

والا خانوم این تاپیکو گزاشتم که  منه مجرد بیشتر  به ازدواج علاقه مند بشم بدتر حالم بهم خورد

این لوس بازیا چیه دیگه😐😐

پریودی شمشیر نخوردی که

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان با ناله نفرین میگن ایشالا سرت بیاد... 

واقعیت اینه خیلی از زنا از پریود شدن واسه جبران کمبود عاطفه هاشون به عنوان ابزار استفاده میکنن

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
منم حالم بهم خورد همه خانما پریود میشن ینی اون پسره همینقد هم برا مامانش دپرس میشه؟

چه ربطی داره 🤐🤐🤐🤐مامانش خودش شوهر داره 

یه سری مسائلی که بین زن و شوهر هست واقعا باید بین مادر و پسرم باشه؟

شاید پریود شما راحته.

من خودم به شخصه چند روز قبل از شروع پریودی دل درد ، کمر درد ، درد سینه ها ، درد استخوان پاهام شروع میشه تا روز سوم پریودی.

خیلی دوست دارم خیلی ماساژم بده بهم توجه کنه. 

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
منم حالم بهم خورد همه خانما پریود میشن ینی اون پسره همینقد هم برا مامانش دپرس میشه؟

دقیقا مریضی لا علاج گرفته مگه

یکی بخواد با من اینجوری حرف بزنه سرش بالا میارم

آخه آدم اینقدر چندش؟

یعنی واقعا ازدواج انقدر چندشه؟

من‌نمیفهمم مردا چرا انقدر خال زنک شدن

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
چه ربطی داره 🤐🤐🤐🤐مامانش خودش شوهر داره  یه سری مسائلی که بین زن و شوهر هست واقعا باید بین ...

ن آخه گف دپرس شدم تو حالت بدع منم حالم بد میشه و درد داری منم درد میکشم دوسندارم درد بکشی ، میخوام بدونم واسه مامانش هم همینجوری ناراحت میشه؟