2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید وقتی پریودین شوهراتون چه میکنن!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
وای خاک بر سرش مردک کار دیگه نداره 😐

بنظر من این حرفا همش‌ دروغه و ب قولی نامزد بازیه 😂

شاید هم از عشق زیااااد باشه ک بعید میدونم 

شاید هم اون دختر یجور دردشو توصیف کرده ک اون بیچاره واقعا نگران شده🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☹☹ تا بوده دخترا دوست دارن ناز کنن و پسرا پیگیری کنن. چرا تو دوست نداری؟ 

من چندشم‌میشه

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
پسری که نقطه ضعف داره انقدر زبون بازی میکنه وگرنه هر چیزی حدو حسابی داره یکبار نازش کشیدی بسه مگه ما ...

دقیقا 

آخه کسی که انقدررر حالش بده اصلا چرا‌میاد سره گوشی

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

الان رفتم دیدم تاپیکو 

واقا شماها منظورتون استارتره؟ 

اگه اره که  واقعا متاسف شدم برای همجنسام حالا یکی خواسته ب زنش برسه بهش محبت کنه این همه جبهه گیری داره؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
مهم اینه که خانم حالش خوبه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 😁

اینم حرفیه

امیدوارم شانس من اینجوری نباشه و پسره یکم‌جدی باشه

اتفاقا الان شوهرت بهتر از خودت میدونه کِی پریود میشی کِی تموم میشه😁😁 بخاطر رابطه

میدونی قبلا جامون جدا بود دائم دعوایی بودیم بعدا باردار شدم هنوز پری نشدم بخاطر همین هم اون یادش رفته پریودی چجوری بود هم من

الان رفتم دیدم تاپیکو  واقا شماها منظورتون استارتره؟  اگه اره که  واقعا متاسف شدم ب ...

بیشتر پسره منظورمونه 

ولی استارتر هم جو میده لابد که میره اینجوری میکنه دیگه

حالا چرا متاسف!!!!

کلا دختره تو فازه پز دادن بود حتما تاپیک قبلیاش نخوندی

نه والا نخوندم

چی بود تاپیک هاش؟

انشاالله عزیرم ی بخت خوب قسمتت بشه و خوشبخترین باشی

مرسی عزیزم

ولی با دیدن این تاپیک نسبت به همه پسرا نا امید شدم😂

دقیقا  آخه کسی که انقدررر حالش بده اصلا چرا‌میاد سره گوشی

اره منم همین میگم من به شخصه از مردی که اقد با پیام و..زبون بازی  کنه متنفرم مرد باید تو عمل نشون بده در عین حال که مغرور و با جذبه باشه برای خانمش مهربون باشه