نوروسرجری_عاشقتم مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 عنوان پیرو تاپیک پر بازدید وقتی پریودین شوهراتون چه میکنن!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست والا خانوم این تاپیکو گزاشتم که منه مجرد بیشتر به ازدواج علاقه مند بشم بدتر حالم بهم خورداین لوس بازیا چیه دیگه😐😐پریودی شمشیر نخوردی که خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1402/10/19 | 22:46 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نووووووور عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 3630 وای خاک بر سرش مردک کار دیگه نداره 😐 بنظر من این حرفا همش دروغه و ب قولی نامزد بازیه 😂شاید هم از عشق زیااااد باشه ک بعید میدونم شاید هم اون دختر یجور دردشو توصیف کرده ک اون بیچاره واقعا نگران شده🤣
iamareel عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 571 بعضیا حالشون خیلی بد میشه حآلش بد بشه بگیره استراحت کنه نه اقد عشوه بیاد بگه حالم بده بعد حرف میزنیم
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 ☹☹ تا بوده دخترا دوست دارن ناز کنن و پسرا پیگیری کنن. چرا تو دوست نداری؟ من چندشممیشه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
iamareel عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 571 حالا چ گیری دادین ب اون بنده خدا حالش خوب بوده بخاطر رفتار شوهرش دلش خواسته با بقیم در میون بزاره ... کلا دختره تو فازه پز دادن بود حتما تاپیک قبلیاش نخوندی
مستاجر_شهنازخانم عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 426 وآلا اگه نازکش اینه هموننداشته باشه آدمبهتره نازکش یا چندش؟ مهم اینه که خانم حالش خوبه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 😁
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 پسری که نقطه ضعف داره انقدر زبون بازی میکنه وگرنه هر چیزی حدو حسابی داره یکبار نازش کشیدی بسه مگه ما ... دقیقا آخه کسی که انقدررر حالش بده اصلا چرامیاد سره گوشی خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
sormeh75 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 9942 الان رفتم دیدم تاپیکو واقا شماها منظورتون استارتره؟ اگه اره که واقعا متاسف شدم برای همجنسام حالا یکی خواسته ب زنش برسه بهش محبت کنه این همه جبهه گیری داره؟ 💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 مهم اینه که خانم حالش خوبه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد 😁 اینم حرفیهامیدوارم شانس من اینجوری نباشه و پسره یکمجدی باشه خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
zahra777khanomi عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8615 اتفاقا الان شوهرت بهتر از خودت میدونه کِی پریود میشی کِی تموم میشه😁😁 بخاطر رابطه میدونی قبلا جامون جدا بود دائم دعوایی بودیم بعدا باردار شدم هنوز پری نشدم بخاطر همین هم اون یادش رفته پریودی چجوری بود هم من
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 الان رفتم دیدم تاپیکو واقا شماها منظورتون استارتره؟ اگه اره که واقعا متاسف شدم ب ... بیشتر پسره منظورمونه ولی استارتر هم جو میده لابد که میره اینجوری میکنه دیگهحالا چرا متاسف!!!! خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
مستاجر_شهنازخانم عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 426 اینم حرفیه امیدوارم شانس من اینجوری نباشه و پسره یکمجدی باشه انشاالله عزیرم ی بخت خوب قسمتت بشه و خوشبخترین باشی
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 کلا دختره تو فازه پز دادن بود حتما تاپیک قبلیاش نخوندی نه والا نخوندمچی بود تاپیک هاش؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 انشاالله عزیرم ی بخت خوب قسمتت بشه و خوشبخترین باشی مرسی عزیزمولی با دیدن این تاپیک نسبت به همه پسرا نا امید شدم😂 خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6409 حآلش بد بشه بگیره استراحت کنه نه اقد عشوه بیاد بگه حالم بده بعد حرف میزنیم چی بگم عزیزم از من حرف شنوی نداره وگرنه میگفتم بگیر بخواب عشوه نیا دختر جون
iamareel عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 571 دقیقا آخه کسی که انقدررر حالش بده اصلا چرامیاد سره گوشی اره منم همین میگم من به شخصه از مردی که اقد با پیام و..زبون بازی کنه متنفرم مرد باید تو عمل نشون بده در عین حال که مغرور و با جذبه باشه برای خانمش مهربون باشه