2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید وقتی پریودین شوهراتون چه میکنن!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
شاید پریود شما راحته. من خودم به شخصه چند روز قبل از شروع پریودی دل درد ، کمر درد ، درد سینه ها ، د ...

نه اتفاقا من‌تنبلی تخمدان دارم تاره دردام بدتر هم هست 

ولی خداییش اگه ازدواج اینجوریه بگین من طرفش نیام هیچوقت

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مریضی لا علاج گرفته مگه یکی بخواد با من اینجوری حرف بزنه سرش بالا میارم آخه آدم اینقدر چندش؟ ...

ولی واقعا از نظرات میشه فهمید ۸۰ درصد خوششون میاد ، نمیدونم چرا درک نمیکنم ، بیشتز چندش آور بود این رفتارهای بچه گانه و دروووووغ

منم حالم بهم خورد همه خانما پریود میشن ینی اون پسره همینقد هم برا مامانش دپرس میشه؟

دقیقا

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
الان تو دوس نداشتی چرا اومدی نظر هم دادی؟😆😂

دیدم یه کاربرفحش زشت وهرزه بهش گفته بود دلم سوخت باورمیکنی من حتی تاپیکشم نخوندم درباره چیه ولی خب گناه داره طرف چیکارش دارن

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

واقعا به غیر از تعداد معدودی که واقعا حالشون بد میشه ،بقیه نمیدونم چرا این همه ادا در میارن بابا تیر که نمیخوری ،بعد میاد تو یه جای عمومی میگن که همسرم فلان کار رو برام میکنه (خدا محبتشون رو بیشتر کنه)،میدونی چقدر از خانوما خودشونو مقایسه میکنن ،تو دلشون تخم ناراحتی از همسرشون می‌کارد 

نه اتفاقا من‌تنبلی تخمدان دارم تاره دردام بدتر هم هست  ولی خداییش اگه ازدواج اینجوریه بگین من ...

☹☹ تا بوده دخترا دوست دارن ناز کنن و پسرا پیگیری کنن.

چرا تو دوست نداری؟ 

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
دیدم یه کاربرفحش زشت وهرزه بهش گفته بود دلم سوخت باورمیکنی من حتی تاپیکشم نخوندم درباره چیه ولی خب گ ...

منم با فحش دادن موافق نیستم اما هرکس می‌تونه نظرشو بگ حالا چ موافق چ مخالف ، قرار نیس همه تایید کنن ک ، نظرات هم برای همه بازه

بعضی ها پریودی دردناک دارن  مثل خودم  نمیتونم از جام بلند شم  طبیعتا نیاز به استرا ...

من تنبلی دارم تازه بدتر هم هستم

ولی اون خانم معلوم بود زیادم درد نمیکشه😑

بابا اولشه چند سال دیگه اگه اینجوری بود هنر کرده شوهر منم اول اینجوری بود الان نمیفهمه کی پریودم کی ...

اتفاقا الان شوهرت بهتر از خودت میدونه کِی پریود میشی کِی تموم میشه😁😁 بخاطر رابطه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
ن آخه گف دپرس شدم تو حالت بدع منم حالم بد میشه و درد داری منم درد میکشم دوسندارم درد بکشی ، میخوام ب ...

وای خاک بر سرش

مردک کار دیگه نداره 😐

از قدیم گفتن ناز کش داری ناز کن نداری پاتو رو به قبله دراز کن شوهرش نازشو میکشه دوست داره لوس بشه خب ...

وآلا اگه نازکش اینه 

همون‌نداشته باشه آدم‌بهتره

نازکش یا چندش؟

پسری که نقطه ضعف داره انقدر زبون بازی میکنه وگرنه هر چیزی حدو حسابی داره یکبار نازش کشیدی بسه مگه ما پریود نشدیم اکثرا هم درد شدید داریم اگه حالمون بد باشه اصلا نمیریم سر موبایلمون اگه مجبور شدیم خیلی مودبانه عزیزم فعلا حالم خوب نیس بهتر شدم حرف می‌زنیم دختره هم خیلی آبو تابش میداد