2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً میاین

93 بازدید | 17 پست

بچها این داستان واقعیه خاهش میکنم نظر بدین

یه دختر هفده ساله با یه پسر ۲۷ساله مجازی دوست میشن یه سال عاشق هم بودن واسه هم جون میدادن از دوتا شهر متفاوت پسره خونه میسازه کابینت هرچیوفکر کنید سلیقه دختره میخره تا اینکه مجبورش میکنن دختر همسایشونو بگیره با دعوا پسره با یکی دیگه ازدواج می‌کنه دخترهمسایشونم عاشق یه پسر بوده ک پسره ازدواج میکنه اینو ول میکنه اینم از لج پسره جواب مثبت میده اون دختر هفده ساله پیر میشه میمیره همش گریه شیش ماه میگذره پسر میاد کل قضیه رو ب دختره میگه میگه من تورو میخام من ب اون حسی ندارم دختره هیچ حسی ب این پسر نداره بخاطر پول با پسره قهر کرده رفتع خونه پدرش این پسر دختر داستان هرشب باهم ویدیو کال میگیرن یع بارم بحث س ک س نمیکنه اون پسره 

اون دخترم دوسش داره 

شما جاش بودین میموندین؟پسره میخاد یه سال دیگه بیاد با دختره برن یه شهر دیگه بچها خیلی قضیه پیچیده و غمگینه خلاصش کردم ب جون خودم واقعیته شما بگین چیکار میکردین در ضمن اون دختر الان۱۹سالشع اون پسر۲۹ بخاطر این دختر خودکشیم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا 

خیلی تلخه خیلی اونقدری ک هیچ‌کس باورش نمیشه واقعیته😭هنوزم که هنوز این دوتا عاشق همن پسره قلبش مریضه انقدر الکل سیگارو قلیون کشیده دریچه قلبش باز شده انقدری این دخترو دوسش داشته ک نمیدونی اون دخترم خودکشی کرده سیگاری شد جفتشون مخصوصاً دختره پیر شد

مطمئنی حسی نداره؟ اون پسره معلومه ب برای اینکه با رل قبلیش باشه از زنش بد میگه

میدونی امروز پیامش دادم دلت برامن تنگ نشده سرکار دیده دستشو بریده بود نشونم داد

نمیدونم راستو دروغش چیه نمیدونم داغونم از فکر دارم روانی میشم ولی چشماش دروغ نمیگه 

میدونم کلی فوش میدین  ولی نابود شدم خورد شدم پیر شدم😭

عزیزم واقع بین باش چطور پسر ۲۷ ساله رو مجبور کردن؟

ایشون خودش رفت با دختر همسایه شاید الان دختره کم محلی میکنه اومده سمت تو

پسری ک یه دختری رو بخواد اونم تو شرایطی ک کاملا پسر مستقلیه دستش تو جیب خودشه امکان نداره از دختر مورد علاقش دست بکشه خودشو ب زمین و زمان میزنه

خیلی تلخه خیلی اونقدری ک هیچ‌کس باورش نمیشه واقعیته😭هنوزم که هنوز این دوتا عاشق همن پسره قلبش مریضه ...

خدا بهشون رحم کنه واقعا سخته انشاالله راه براشون اسون بشه و هرچی که به صلاحشونه خیلی ناراحت شدم

عزیزم واقع بین باش چطور پسر ۲۷ ساله رو مجبور کردن؟ ایشون خودش رفت با دختر همسایه شاید الان دختره کم ...

میدونی این مامانش وقتی دید خونشو تموم کرده می‌ره خاستگاری این دختره

اونم میگه من یه دختر دیگه رو میخام مال اینجام نیست فامیلای دختره میفهمن میان اینو میزنن شب عروسی قلبش میگیره 

میدونم دوسم داشت قد دنیا

فکر کن اولین عکسی ک براش فرستادم از صورتم  رفته رو گردنبند حک کرده همه میدونن منو میخاستع 

خدا بهشون رحم کنه واقعا سخته انشاالله راه براشون اسون بشه و هرچی که به صلاحشونه خیلی ناراحت شدم

میدونی بدترش چیه حالا ی پسری اومد با این دختر فهمید زندگیش چجوریه با این دختر موند بهش محبت کرد یهو گفت من نامزد داشتم هفت سال اون بخاطر پول ولم کردو رفت با این پسره حرف زد درد دل کرد حالا اون پسر تو صورت این دختر نگاه میکنه میگه من بهت میل جنسی ندارم

این دختر خوشگله عکسشم میزارم براتون ولی یه جوری داغونه سه بار خودکشی کرد مرده ب قول خودش