2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بله

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

قبل از هر چیز لازم میبینیم که مسائلی در مورد چیزهایی که از آلت تناسلی خارج میشوند را بیان کنیم: 

1- منی 

2- ادرار 

3- مذی 

4- ودی 

منی: 

علامت: رنگش سفید مایل به زرد است، با سرعت و جهش متناوب خارج میشود، غلیظ است، بعد از خروج سستی به شخص دست میدهد، بویش مانند مفز کنده بریده درخت خرما است و یا تقریبا بوی خمیر آرد را دارد. پس هر وقت یکی از این علائم پنج گانه ظاهر شد آن ماده منی است. 

حکم: نجس نیست، و اگر با لذت (یعنی نه بعلت مریضی و یا از شدت سرما) چه بعلت نزدیکی زناشوئی و یا در خواب و یا استمناء (که جائز نیست) خارج شود غسل کامل (تمام بدن همراه با مضمضه و استنشاق) واجب است، و با عمد خارج کردن منی (یعنی نه در خواب) روزه را باطل میکند، و هنگام جنب بودن لمس مصحف و قرائت قرآن و مکث کردن در مسجد و نماز و طواف دور کعبه جائز نمیباشد. 

ادرار: 

علامت: برای همه معلوم و مشخص است. 

حکم: نجس است و وضوء را باطل میکند و شستن شرمگاه هنگام طهارت از آن واجب است. 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

مذی: 

علامت: لزج و شفاف و بی رنگ است، و هنگام فکر کردن بر مسائل جنسی خارج میشود و هنگام خروج از آن ممکن است که حس نشود. 

حکم: نجس است و جای آن بایستیکه با آب پاک شود چه بصورت شستشو و یا با پاشیدن آب بر روی آن، زیرا نجاستش خفیف است، و شرمگاه همراه با بیضتین بایست شسته شوند، همانطور که در روایت صحیح از حضرت علی رضی الله عنه وارد شده است که فرمودند: من مرد مذّاءی بودم (یعنی زیاد مذی از من خارج میشد) و از انجائیکه دختر پیامبر نزد من بود (یعنی همسرم بود) شرم میکردم که از پیامبر سؤال کنم پس من مقداد پسر اسود را گفتم که این مسئله و حکمش را از پیامبر سؤال کند که پیامبر صلی الله علیه و سلم در جواب فرمودند: "شرمگاهش را میشوید و وضوء میگیرد". پس خروجش وضوء را باطل میکند و شستن شرمگاه و بیضتین را واجب میکند. 

ودی: 

علامت: سفید و بی بو است و چسبنده نیست و بعد از ادرار و یا زیاد فشار آوردن به خود هنگام ادرار کردن خارج میشود. 

حکم: مانند حکم ادرار است یعنی نجس است و وضوء را باطل میکند و شستن شرمگاه هنگام طهارت از آن واجب است. 

اما در مورد سؤال شما، چند حالت ممکن است که به یک فرد رخ دهد که عبارتند از: 

اگر در هنگام نزیکی با همسر، آلتهای تناسلی آنها با یکدیگر تماس پیدا کنند و منی خارج شود، اگر چه یک قطره نیز باشد، در اینصورت غسل جنابت واجب میشود، خداوند در قرآن میفرماید: "وإن کنتم جنُباً فاطَّهروا" المائدة/6 ، یعنی «و اگر جنب‌ بودید پس‌ غسل‌ کنید» یعنی‌: تمام‌ بدن‌ خود را با آب‌ بشویید، طوری ‌که‌ چیزی‌ از آن‌ ناشسته‌ باقی‌ نماند. 

1- و جنب به کسی میگویند که منی با لذت و بصورت جهشی از آلت تناسلی او خارج شود و پیامبر صلی الله علیه و سلم فرموده است: " الماء من الماء " (روایت مسلم) (الحیض/518) یعنی: وقتیکه آب (منی) دیده میشود غسل واجب میگردد. 

2- اگر در هنگام نزدیکی با همسر، آلتهای تناسلی بهیچ وجه با یکدیگر تماس پیدا نکنند ولی منی خارج شود در اینصورت غسل جنابت واجب میشود، خداوند در قرآن میفرماید: "وإن کنتم جنُباً فاطَّهروا" (سوره مائدة) ، «و اگر جنب‌ بودید پس‌ غسل‌ کنید»

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
مذی:  علامت: لزج و شفاف و بی رنگ است، و هنگام فکر کردن بر مسائل جنسی خارج میشود و هنگام خروج ا ...

اخر نفهمیدم 😂 کامل بود ولی ارضا نبود 

بشورم میشه نماز بخونم یان

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍