2777
2789
عنوان

بیاین ویژگی های مثبتتون رو بگید😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 118 پست
خووشیفتگی نیس میخایم بجای تمرکز رو منفی هارو مثبتا تمرکز کنیم❤🤣

خیلی هم عالی❤😁، 

اینو گفتم که که بگم خیلی هم دست بالا نمیگیرم خودمو😅

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه چیم راضیم بجز هیکلم که بخاطر کنکور اینجوری شدم تابستون درستش میکنم و اینکه یکم گوشه گیر شدگ

هیکل هم با باشگاه درست میشه مهم نیس بیخیال 😍

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چیزایی کع بقیه گفتن رو میگم وگرنه از نظر خودم مزخرف ترین ادم دنیام ظاهری سفیدم موهام لخت هستن و به شدت مشکی ان فرم بینیم خوبه صورتم کوچیکه انگشتام کشیده و خوبن قدم ۱۷۰ هست پاهام یکم کشیده اس 

اخلاقی ام میگن مهربونم شوخ طبعم و دل نشین همه باهام دوس دارن دوست بشن 

نمیدونم واقعا ولی شدیدا فعالم هر ساعت از شبانه روز این قابلیتو دارم که یهو برم دو کیلومتر بدوام  یا اینکه هر موضوعی هرچقدر هم ناراحت کننده باشه بیشتر از یک ساعت نمیتونم ناراحت باشم براش 

یا اصلا نمیتونم قهر باشم باکسی  

ب قول داداشم ظاهرت خوبه ولی اخلاق گندتو چیکار میکنی🤣🤣

البته شوخی میکنه چون همیشه خوش. بحال بچه های ایندت وخوشبخت میشه اونی ک باهات ازدواج کنه😌😆

در کل مهربونم ،دل رحمم،دورو نیستم،خاکیم،همیشه خندونم 

و چیزی ک خیلی دوسش دارم قوی بودنمه

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

و ممنون استارتر که باعث شدی به ویژگی های خوبم فکر کنم و یادآوری کنم به خودم😁❤

فدا ،هدفم همین بود

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

صبور 

اروم

کم حرف

کینه ای نیستمــ

چهرمم خوبه دماغم کشیده و قلمی ابروهام پره چشام مشکی و چونه ی کوچیک ک بد جور تو ذوق میزنه😁🤣🤣

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

شهود قوی دارم، باهوشم، خوش صدا و خوش صحبتم، خدایا شکرت

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

والا چشام آبی هس قدم  ۱۷۲ پوست خوبی دارم 

موهام زودی موخوره میگیره اندازه سیبم بینی دارم 🤣🤣

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نمیدونم واقعا ولی شدیدا فعالم هر ساعت از شبانه روز این قابلیتو دارم که یهو برم دو کیلومتر بدوام &nbs ...

دومی رو منم هستم، اصلا نمیتونم ناراحت بمونم😁❤

صبور و راز دارم، آبروی کسیو با غیبت نمی‌برم، ترجیح میدم راستشو بگم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍