2777
2789
عنوان

بیاین ویژگی های مثبتتون رو بگید😍🌱

1033 بازدید | 118 پست

نگید ندارم همه دارن نکته مثبت😊هدفم اینه نکات مثبتمون یادآوری شه بهمون

چ ظاهری ،چ اخلاقی 

بگید منم بگم😍❤

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ظاهری.

حالت موهام موج دارن ک دوسش دارم

سبزه گندمی ام.

چشمامو و لبامو دوسدارم 

قدم یکم کوتاهه از نظرم( ۱۶۳) ک میگن بم میاد.

توو پره هیکلم.

اخلاقی ندارم

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

دست و دل بازم به خاطر همین دوستام میریزن تو اتاقم کلی لباس و چیزای دیگه بر میدارن.امروز دوستم اومد پیشم ۱۷ تا لاکمو برد😐😁یه ساعت مچی هم بهش دادم

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود فراموش میکنم 

رفتار و حرف های آدما یادم نمیمونه 

از این قضیه راضیم 😁

باعث میشه کینه ای از کسی به دل نداشته باشم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

من خودم چشم و ابروم قشنگه 

مژه هام پره

صورتم  تپله 

هیکلم قشنگه 

موهام رنگش قشنگه و بلنده 

اخلاقی هم خیلی بی کینه هستم ،پر انرژیم همیشه😊

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

میتونم در کنار احساساتم اکثر مواقع منطقی هم تصمیم بگیرم و فراموشش نکنم 

شنونده خوبی هستم 

خوش خنده و خوشرو هستم 

پرتلاشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

صبورم

معمولا تو اتفاقایی که میفته آروم و ریلکسم

مهربونم مخصوصا با بچه ها

با مردم تا حد تلاشم خوش برخوردم

چهرم به نظر خودم خوبه، یعنی راضی ام

قد و بالامم خوبه😂

اصلا هم خود شیفته نیستم😅😃

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ظاهری. حالت موهام موج دارن ک دوسش دارم سبزه گندمی ام. چشمامو و لبامو دوسدارم  قدم یکم کوتاه ...

قد من ۱۵۵ ،عاشقانه قدمو دوس دارم😍😂😂

انعطاف پذیرم ؛نمیگم چرا فلانی به من زنگ نزد ؛چرا منو تو جریان نذاشت ؛چرا جواب سلامم سرد داد ؛گیر نمیدم اصولا

واقعا دلم نمیخواد کسی رو ناراحت کنم ؛همیشه با دید مثبت به بقیه نگاه میکنم ؛مگر اینکه طرف خیلی اذیتم کرده باشه صدام دربیاد (چون معمولا ندید میگیرم و ارتباط کم میکنم)

به همه توجه میکنم و لبخند میزنم ؛از کوچیک و بزرگ معمولا باهام خوبن😊

صبورم معمولا تو اتفاقایی که میفته آروم و ریلکسم مهربونم مخصوصا با بچه ها با مردم تا حد تلاشم خوش ...

خووشیفتگی نیس میخایم بجای تمرکز رو منفی هارو مثبتا تمرکز کنیم❤🤣

میتونم در کنار احساساتم اکثر مواقع منطقی هم تصمیم بگیرم و فراموشش نکنم  شنونده خوبی هستم  ...

خوش خنده منم خیلی زیاد هستم ولی برا من  زیاد مثبت حساب نمیشه،زیادی میخندم از تححح دل😐سندروم خنده ی بی قرار دارم اصا🤣