2777
2789
عنوان

سوال خصوصی اگه میشه بیاین

1338 بازدید | 76 پست

ببخشید من یه سوال درباره رابطه دارم با کسی از اطرافیان راحت نیستم مطرحش کنم و خجالت میکشم برای همین میشه بپرسم اینجا کمکم کنید کسایی که تجربه دارن بعد زود میپاکمش😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوساله و نیمی هس عقدم و هنوز خونه خدم نرفتم ولی رابطه داشتیم از یسالو نیم پیش تازگیا بعد یا خین رابطه صدای ببخشید باد شکم ولی از ناحیه جلو میاد خیلیی خجالت میکشم فکر میکنم گشاد شدم با اینکه همسرم چیزی نمیگه و میگه خجالت نکش طبیعیه ولی نمیتونم تحمل کنم  که حسم میپر و فک میکنم همسرم دربارم بد فکر میکنه ...تازگیا اینجوری شده قبلا به این حد نبود جوری که بعد رابطه اگه تکون بخورم صدا از میاد ببخشید شرمنده ولی خیلی خجالت میکشم .. راهکاری داره برا درس شدن؟نت سرچ کردم نوشت ورزش ولی نمیدونم خوبه یا نه کسی تجربه ای داره که خوب شده باشه؟