2777
2789
عنوان

سوال خصوصی اگه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 76 پست
🥲اشکال نداره عزیزم منم همینجوری بودم بادکش کردم از رحمه ولی دوباره شدم این مشکلی نیست بخاطر گشادی و ...

ببین چی اومده تو نت 🤕

خروج باد از واژن نشانه گشادی واژن است که بر اثر پیری یا زایمان ، یبوست مزمن ، سرفه مزمن ، عوامل ارثی اتفاق می افتد دیواره های واژن از کلاژن تشکیل شده است و بافت اصلی واژن عضلانی است و با افزایش سن و زایمان بافت واژن آسیب می بیند و دچار شلی و افتادگی و گشادی می شود.

ببین چی اومده تو نت 🤕 خروج باد از واژن نشانه گشادی واژن است که بر اثر پیری یا زایمان ، یبوست مزمن ...

منى كه رابطه ندارم هم گشادم؟😐

يا ابلفضل

به نام خدايى كه هرگز مرا با تو نديد...🖤🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم نت نوشته بود اگه ادرارت زرد باشه صبحا گرمی من اینجوریم 🫤

یه چیز عادیه که خیلیا اینجورن منم اینجورن، سعی کن برا همسرت قشنگ توضیحش بدی و تو گوگل اگه مطلبی هست براش بخونیو نشونش بدی این بهترین راه حله و باهاش کنار بیای، خوبیش اینه که خودش گفته یه چیز طبیعیه و پذیرفته

بستگی به پوزیشن رابطه داره ،ببخشید واقعا معذرت میخوام ولی اگر روش داگی باشه صدر در صد بعدش یا حین را ...

دقیقاااا 

خودم حس میکنم حالت دتگی هوا میره و دردم میاد یوقتایی‌همه اینجورین؟؟؟متاسفانه همسرم فیلم ناجور دیده میترسم فک کنه فقد من اینجوریم🥲

یه چیز عادیه که خیلیا اینجورن منم اینجورن، سعی کن برا همسرت قشنگ توضیحش بدی و تو گوگل اگه مطلبی هست ...

اوناییم که مجردن سعی کنن زیاد پاشونو باز نکنن که هوا داخل بره موقعه پریودی مخصوصا که رحم هم بازده دهانش

ببین بخاطر پوزیشنته.عزیزم پوزیشنایی ک داری باعث میشه اما یه چیز کااااملا طبیعیه و عادیع اصلاااا خجال ...

اره درس میگییی هر وقت یه پوزیشن رو امتحان میکنیم اینجوری میشه متاسفانه همسرم خیلی علاقه به این حالت داره بهش میگم نه ول نمیکنه ...نکنه فک کنه  تو این سن گشاد شدم😖

دقيقااا يبار ابروم جلويه پدرم رفت😑 نميدونم بايد چيكار كنم

من جلو مادر بزرگم 🤕🤕🤕

عنتر خان اومد کارشو کرد همون موقع کار پیش اومد رفت خونه مادر بزرگم بودم اومد اتاقم یهو چشت روز بد نبیشه یه صدا اومد یعنی باد معد سر خم میکرد براش ...انقدر خجالت کشیدم طفل سرشو انداخ پایین رف 😖😖😖😂

دقیقاااا  خودم حس میکنم حالت دتگی هوا میره و دردم میاد یوقتایی‌همه اینجورین؟؟؟متاسفانه همسرم ف ...

بله عزیزم اکثرا اینطوری هستن ،خودم هم همین طورم ،اصلا دیگه از لین روش استفاده نمیکنم ،چون از نظر منم دردناکه ،شاید بقیه مشکلی نداشته باشن ،بعدم گفتی لاغری ،ولی من لاغر نیستم هفتاد و پنج کیلو ام ،اصلا ربطی به وزن و گشادی و تنگی نداره ،و در مورد این فیلم ها ،اونا صد بار کات میکنن ،صداگزاری دارن ،فیلمه فیلم !

من جلو مادر بزرگم 🤕🤕🤕 عنتر خان اومد کارشو کرد همون موقع کار پیش اومد رفت خونه مادر بزرگم بودم او ...

خيييلى حس بديه

باز خوبه شوهرت نميخنده بهت و براش عاديه

به نام خدايى كه هرگز مرا با تو نديد...🖤🕊
من دوساله و نیمی هس عقدم و هنوز خونه خدم نرفتم ولی رابطه داشتیم از یسالو نیم پیش تازگیا بعد یا خین ر ...

وقتی میری حموم با اب سرد بشورش یکم بستع تر میشع گرماو عرق باعث میشه من تجربه خودمو بت گفتم نمیدونم چقد درستع از نظر علم اما جواب داد برا من 

سردی رحمه عزیزم یا عضلاتت شله با ورزش و رژیم غذایی کمتر میشه ولی کلا طبیعیه جلوی همسرت خجالت نکش اون نزدیکترین دوستته اگه بخوای سر مسائل طبیعی جلوش خجالت بکشی رابطتون سرد میشه بمرور زمان 

برای رویاهات بجنگ 

زدم نت نوشته بود اگه ادرارت زرد باشه صبحا گرمی من اینجوریم 🫤

وا 

این چه ربطی داره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕