2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جلو خوردنمو بگیرم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی. البته من یکم مطلب لاغری با ذهن خوندم الان چند روزه کنترلم بهتر شده😁خدا کنه همینجوری ادامه ...

میشهبگیدکجاذخوندی منم بخونم. فکر کنم به ذهن ربط داره

نه اصلا

خیلیا برای رهایی از تنش اینطوری میشن دوست غذا بخورن تا از فکر و خیالاتشون بیان بیرون 

هر روز سعی کن بری پیاده روی بری باشگاه اصلا هدفگذاری کن تا عید یه چند کیلو لاغر تر بشی

حتی بعد از وعده کامل باز دنبال تخمه یا هله هوله میگردم

بین یکاری هم میتونی بکنی برا خونه زیاد خرید نکن مخصوصا هله هوله نخر تا وقتی خاستی بخوری پیدا نکنی وقتی جلو چشمه نمیتونی خودتو نگه داری پس فقط واجب هارو خرید کن و چیزای چاق کننده نخرین برا خونه زیاد

وای منـم همینـم،خیلی پـرخوری میـکنم،کافیـه یکم رعایـت کنم سریـع وزن کـم میـکنم،ولـی نمیـتونم😢

دقیقا منم سریع وزن کم میکنم ولی نمیزارم به اونجاها برسه 😁

میشه به‌منم‌ بگی مطلبو

عزیزم سرچ کن خلاصه کتاب لاغری پل مکنا. چکیده چکیده ش میشه این:

1- زمانی که گرسنه هستید غذا بخورید.

2- هر چه میخواهید بخورید نه آن چیزی که باید بخورید.

3- هشیارانه بخورید و از گذاشتن هر لقمه به دهان لذت ببرید.

4- زمانی که احساس کردید سیر شده اید از خوردن دست بکشید