مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 عنوان کابینت ممبران یاهای گلاس خانمای خوش سلیقه بیاین🌹🌹 351 بازدید | 25 پست خانما کدوم بهتره؟ رنگ سفید بهتره یا توسی؟ کدومش قشنگتر میشه؟ اگه هیچکدوم چه طرح دیگه ای پیشنهاد میدین؟ رنگش هم بگینلطفا همه نظر بدن 🥺🥺🥺🥺 تعداد رای : 23 نظرسنجی های گلاس یا ممبران های گلاس 15 65% ممبران 7 30% هیچکدام 1 4% خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤ 1402/10/19 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایتستون عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 11823 مال من ممبرانه بيشتر از هشت نه سالهعاليه و كاملا راضى ام لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
یخ۷۵ عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4170 لایک لطفا یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48152 های گلاس سفید اگ خانوم با حوصله ای هستی😁رنگ مکملش هم با لوازمت ست کناگ یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشوییت سفیده ک هیچیاگ سیلوره خب سفید نقره ای آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 مال من ممبرانه بيشتر از هشت نه ساله عاليه و كاملا راضى ام چه رنگیه؟ خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
zawhraaaa عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 60 من به شخصه ممبران دوست ندارم چون شلوغه و از مد میفتههای گلاس انتخابمه چون ساده و شیکه مخصوصا رنگ روشنحالا ببین خودت چی دوست داری
سایتستون عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 11823 چه رنگیه؟ سفيد لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 63424 بنظرم نئوکلاسیک از جفتش قشنگتره جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
mahبانو63 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2906 من چون قرار بود دامادمون درست کنه خودمون رفتیم چوبشو انتخاب کردیم اسمش نمیدونم چیه ولی ممبر وهای گلاس نیست بسیارجنس خوبو محکمیه طوسی ازسفید بهتره ولی روشن باشه منکه خیلی راضیم
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 های گلاس سفید اگ خانوم با حوصله ای هستی😁 رنگ مکملش هم با لوازمت ست کن اگ یخچال و ماشین لباسشویی و ... فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبرانوسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 من چون قرار بود دامادمون درست کنه خودمون رفتیم چوبشو انتخاب کردیم اسمش نمیدونم چیه ولی ممبر وهای گلا ... هزینه ش چقد شده گلم؟ خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
mahبانو63 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2906 هزینه ش چقد شده گلم؟ خیلی کم حدود 50 تومن که البته من 10تومن دستمزد دادم خوب برای ما آشنا بود خیلی مناسب دراومد البته بعلاوه کلی میز وکتابخونه برای اتاق دخترم کابینت ساز آوردم گفت با چوب های گلاس100تومن میشهعکسم میدم رنگشو ببین
نرگل عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1544 فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبران وسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ منم وسایلم سیلوره پارسال هایگلاس سفید وطرح چوب زدیم خودم که خیلی دوسش دارم اگه میخوای عکسشو برات بزارم خدایا شکرت❤❤