2777
2789

خانما کدوم بهتره؟ رنگ سفید بهتره یا توسی؟ کدومش قشنگتر میشه؟ اگه هیچکدوم چه طرح دیگه ای پیشنهاد میدین؟ رنگش هم بگین

لطفا همه نظر بدن 🥺🥺🥺🥺

تعداد رای : 23
نظرسنجی
های گلاس
15
65%
ممبران
7
30%
هیچکدام
1
4%
خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

های گلاس سفید اگ خانوم با حوصله ای هستی😁

رنگ مکملش هم با لوازمت ست کن

اگ یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشوییت سفیده ک هیچی

اگ سیلوره خب سفید نقره ای

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مال من ممبرانه بيشتر از هشت نه ساله عاليه و كاملا راضى ام

چه رنگیه؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بنظرم نئوکلاسیک از جفتش قشنگتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من چون قرار بود دامادمون درست کنه خودمون رفتیم چوبشو انتخاب کردیم اسمش نمیدونم چیه ولی ممبر وهای گلاس نیست 

بسیارجنس خوبو محکمیه  طوسی ازسفید بهتره ولی روشن باشه منکه خیلی راضیم

های گلاس سفید اگ خانوم با حوصله ای هستی😁 رنگ مکملش هم با لوازمت ست کن اگ یخچال و ماشین لباسشویی و ...

فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبران

وسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ 

من چون قرار بود دامادمون درست کنه خودمون رفتیم چوبشو انتخاب کردیم اسمش نمیدونم چیه ولی ممبر وهای گلا ...

هزینه ش چقد شده گلم؟

هزینه ش چقد شده گلم؟

خیلی کم حدود 50 تومن که البته من 10تومن دستمزد دادم 

خوب برای ما آشنا بود خیلی مناسب دراومد البته بعلاوه کلی میز وکتابخونه برای اتاق دخترم 

کابینت ساز آوردم گفت با چوب های گلاس100تومن میشه

عکسم میدم رنگشو ببین 

فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبران وسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ 

منم وسایلم سیلوره پارسال هایگلاس سفید وطرح چوب زدیم خودم که خیلی دوسش دارم اگه میخوای عکسشو برات بزارم

خدایا شکرت❤❤