2777
2789
عنوان

کابینت ممبران یاهای گلاس خانمای خوش سلیقه بیاین🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
خیلی کم حدود 50 تومن که البته من 10تومن دستمزد دادم  خوب برای ما آشنا بود خیلی مناسب دراومد ال ...

رنگش خیلی قشنگ شده خیلی پسندیدم😍 برامن های گلاسو گفت ۸۵میلیون بغیر دستمزد خیلی خوب شده برا شما

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسایلم سیلوره پارسال هایگلاس سفید وطرح چوب زدیم خودم که خیلی دوسش دارم اگه میخوای عکسشو برات بزا ...

آره بزار گلم اگه زحمتی نیس برات

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبران وسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ 

طوسی تنها دلتو میزنه

قطعا راحت تره چون برجستگی و فرورفتگی نداره

اما خب جای دست و اینا روش مشخصه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

رنگش خیلی قشنگ شده خیلی پسندیدم😍 برامن های گلاسو گفت ۸۵میلیون بغیر دستمزد خیلی خوب شده برا شما

مرسی منم خیلی پسندیدم مخصوصن وقتی تموم شد دیدم چقدر آشپزخونه تغییر کرد

انشااله واسه شمام اونطوری که دوست داری بشه وبا دلخوش وسلامتی استفاده کنی

😍😍😍😍وای عاشق آشپزخونه ت شدم خیلی قشنگ شده

طوسی تنها دلتو میزنه قطعا راحت تره چون برجستگی و فرورفتگی نداره اما خب جای دست و اینا روش مشخصه

درسته 

ممنون گلم بابت راهنماییت🌹🌹🌹

مرسی منم خیلی پسندیدم مخصوصن وقتی تموم شد دیدم چقدر آشپزخونه تغییر کرد انشااله واسه شمام اونطوری که ...

ممنونم گلم همچنین♥♥♥♥

خودمم خیلی دوسش دارم انشالله مال توهم همونجوری که دلت میخواد بشه

ممنونم گلم انشالله🌹🌹🌹🌹🌹🌹