مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 عنوان کابینت ممبران یاهای گلاس خانمای خوش سلیقه بیاین🌹🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 25 پست خانما کدوم بهتره؟ رنگ سفید بهتره یا توسی؟ کدومش قشنگتر میشه؟ اگه هیچکدوم چه طرح دیگه ای پیشنهاد میدین؟ رنگش هم بگینلطفا همه نظر بدن 🥺🥺🥺🥺 تعداد رای : 23 نظرسنجی های گلاس یا ممبران های گلاس 15 65% ممبران 7 30% هیچکدام 1 4% خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤ 1402/10/19 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگل عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1546 کنزو منظورت انزو؟اونم خیلی شیکه ولی از ممبران وهایگلس خیلی گرون تره خدایا شکرت❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 خیلی کم حدود 50 تومن که البته من 10تومن دستمزد دادم خوب برای ما آشنا بود خیلی مناسب دراومد ال ... رنگش خیلی قشنگ شده خیلی پسندیدم😍 برامن های گلاسو گفت ۸۵میلیون بغیر دستمزد خیلی خوب شده برا شما خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 منم وسایلم سیلوره پارسال هایگلاس سفید وطرح چوب زدیم خودم که خیلی دوسش دارم اگه میخوای عکسشو برات بزا ... آره بزار گلم اگه زحمتی نیس برات خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48345 فک کنم های گلاس تمیز کردنش راحت تره از ممبران وسایلام رنگشون سیلوره بنظرت توسی برندارم؟ طوسی تنها دلتو میزنهقطعا راحت تره چون برجستگی و فرورفتگی ندارهاما خب جای دست و اینا روش مشخصه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
mahبانو63 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2900 رنگش خیلی قشنگ شده خیلی پسندیدم😍 برامن های گلاسو گفت ۸۵میلیون بغیر دستمزد خیلی خوب شده برا شما مرسی منم خیلی پسندیدم مخصوصن وقتی تموم شد دیدم چقدر آشپزخونه تغییر کردانشااله واسه شمام اونطوری که دوست داری بشه وبا دلخوش وسلامتی استفاده کنی
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 😍😍😍😍وای عاشق آشپزخونه ت شدم خیلی قشنگ شده خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 طوسی تنها دلتو میزنه قطعا راحت تره چون برجستگی و فرورفتگی نداره اما خب جای دست و اینا روش مشخصه درسته ممنون گلم بابت راهنماییت🌹🌹🌹 خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
نرگل عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1546 😍😍😍😍وای عاشق آشپزخونه ت شدم خیلی قشنگ شده خودمم خیلی دوسش دارم انشالله مال توهم همونجوری که دلت میخواد بشه❤❤ خدایا شکرت❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 مرسی منم خیلی پسندیدم مخصوصن وقتی تموم شد دیدم چقدر آشپزخونه تغییر کرد انشااله واسه شمام اونطوری که ... ممنونم گلم همچنین♥♥♥♥ خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مامان3تاپسرو1دخترناز مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2210 خودمم خیلی دوسش دارم انشالله مال توهم همونجوری که دلت میخواد بشه ممنونم گلم انشالله🌹🌹🌹🌹🌹🌹 خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤