2777
2789

اصلا عادتشون دادید کمک کنن تلاش کردید تویی این راه بیاریدشون؟!

حالا ما عقدیم ولی همیشه بهش میگم اگه خونه دار بودم کمتر ازت انتظار داشتم ولی حالا کارا باید نصف نصف باشه وگرنه کلاهمون می‌ره تو هم😑😂سر تکون میده میگه باشع

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

همه چی نصف نصفه 

ولی خطکش نداریم 

هر کی هر کاری بهتر بلده انجام میده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نصف کارها رو از همون اول ازدواج انجام میده بعد از به دنیا اومدن دخترمون نصف کارهای دختر کوچولو رو هم انجام میده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسرم ماموریت زیاد میره خونه که باشه کمک میکنه اما خودم دلم‌نمیاد چون خستس ظرفا رو هم ماشین لباس ماشین جارو هم ماشین کار زیادی نمیمونه 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

گاهی اوقات وقتی خیلی سرم شلوغه بیشتر کمک میکنه .

گاهی اوقات هم نمیذارم کمک کنه .

بستگی داره به شرایط .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

کارارو تقسیم میکنیم 

مثلا اگه من غذا بپزم ایشون ظرفارو میشوره 

من گردگیری کنم ایشون جارو می‌کشه یا بالعکس و....

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
نصف کارها رو از همون اول ازدواج انجام میده بعد از به دنیا اومدن دخترمون نصف کارهای دختر کوچولو رو هم ...

مثلاً چ کار های رو عزیزم

کمکاشو بگم حسودیتون میشه بهم 😎

از در خونه وارد میشه میشینه رو مبل یکم تو فکر میره با گوشی ور میره جورابشو درمیاره به دورترین نقطه خونه پرتاب میکنه کاپشن رو صندلی شلوار برعکس یه قسمت دیگه خونه و غذا میارم جمع میکنم ظرفارو میشورم هر چی بخواد صدام میکنه میگه برام بیار کنترل تلویزیون و هر چی فکرشو بکنید بعدم جونم براتون بگه یه آشغال رو هم نمیبره بیرون رفتنی و خودم میبرم

هست را گر قدر ندانی میشود بود

بستگي داره كه چطوري تربيت شده باشه توي خونواده هاي زن سالار (مثل ما) برادرم واقعا هميشه همه كار كرده چه وقتي مجرد بود چه بعدا و شايد حتي بيشتر از خانمش

همسر من حالا يه بخشي تربيت يه بخشي تحريكات مادرش يه بخشي هم ذات خودش به تدريج كم و كمتر شده

چه من كار كردم چه زماني كه خونه بودم بخاطر بچه

شما حتما از اول عادتش بده

اگر انجام نداد انجام نده تا خودش بياد نزار بعنوان ترفند استفاده كنه 

منتهي اگر ديدي نه خيلي كلنجار ميريد براي يه سري كارا حتما كارگر بگير همونكاري كه من كردم

ديدم خب من هر روز نميتونم منتظر باشم كه آيا اين كاريو كه خواستم انجام مبده يا نه كارگر گرفتم براي بخشي از كارا

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

تقریبا هیچی

فوق العاده شلخته و تنبل. در حدی که خرما میخوره، هسته رو هر جا شد میندازه. پوست میوه و هر چی

ولی خرید میکنه. در ماه شاید یه دفعه ظرف بشوره. گاهی برای خودش املت درست میکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کمکاشو بگم حسودیتون میشه بهم 😎 از در خونه وارد میشه میشینه رو مبل یکم تو فکر میره با گوشی ور میره ...

وای چقدر سخت😑💔

هیچ کاری نکردید امتحان نکردید برای تغییرش یا ای همون اول گوشزد نکردید

مثلاً چ کار های رو عزیزم

گاهی با هم آشپزی میکنیم، گاهی من زودتر میرسم من آشپزی میکنم یه وقتایی همسرم زودتر میرسه ایشون آشپزی میکنه، جارو میکشه، لباس پهن میکنه و ... یعنی همه کارهایی که من بلدم انجام میدم ایشون هم بلده و انجام میده

دخترمون وقتی نوزاد بود شیر خشک می‌خورد شب تا صبح یکبار من بلند میشدم شیر میدادم یکبار ایشون و ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
وای چقدر سخت😑💔 هیچ کاری نکردید امتحان نکردید برای تغییرش یا ای همون اول گوشزد نکردید

اولش مراعاتشو میکردم میگفتم خستس بعد یه مدت ازش کمکای کوچیک خواستم مثلا سفر جمع کردن و یا کتری جوش گذاشتن و فلان که چهار در میون انجام میده بیشتر سعی کن با خنده ازش کمک بخوای اگه با بدخلقی کمک بخوای بدتر میشه

هست را گر قدر ندانی میشود بود