به جای اینکه دنبال کار بگردی برو تو یه دفتر معماری به عنوان کار آموز ضوابط شهرداریو و طراحی فاز ۱ و ۲ رو یاد بگیر وقتی اینارو یاد گرفتی هر جا بری رو هوا استخدامی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم از خدامه برم کاراموزی ولی همه شون ازت توقع دارن بغیر از اتوکد حداقل یه نفر افزار سه بعدی و رند ...
ببین اصلا عجله نکن تو باید تیری دی و ویری رو عالی یاد بگیری و رندر رعال بگیری خب تا وقتی تیریدیو یاد بگیری برو حتما ظوابط شهرداری هم یاد بگیر چهار تا کار اجرایی که زدی لازم نیست دیگه واسه هیچ خری کار کنی خودت برو واسه خودت پروژه بگیر
میخوام تا قبل از اینکه تری دی ر و یاد بگیرم یه کار هر چند کوچیک انجام بدم مثله خرید و چیدمان و مشاو ...
خب اگه میخوای این کارو بکنی پروژه دانشجویی بگیر اگه به هر کاری غیر از معماری فکر کنی مطمان باش تو هم مثل من آینده یه کار غیر مربوط و خسته کننده خواهی داشت