2777
2789

بچه ها چه شغلی مناسبه یه دانشجویه معماریه بدبخته که هم بتونه به کار و کلاسش برسه و هم یه درآمده ناچیزی هم کنارش داشته باشه؟

یه راهنمایی بهت میکنم جدی بگیر 

به جای اینکه دنبال کار بگردی برو تو یه دفتر معماری به عنوان کار آموز ضوابط شهرداریو و طراحی فاز ۱ و ۲ رو یاد بگیر وقتی اینارو یاد گرفتی هر جا بری رو هوا استخدامی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه راهنمایی بهت میکنم جدی بگیر  به جای اینکه دنبال کار بگردی برو تو یه دفتر معماری به عنوان کا ...

خودم از خدامه برم کاراموزی

ولی همه شون ازت توقع دارن بغیر از اتوکد حداقل یه نفر افزار سه بعدی و رندرگیری رو بلد باشی

از یه طرف دارم تو دوره های دکوراسیون داخلی شرکت میکنم که اونم بدون نرم افزار بازم کاری بهت نمیدن 

بخدا نمیدونم چیکار کنم دیگه

خودم از خدامه برم کاراموزی ولی همه شون ازت توقع دارن بغیر از اتوکد حداقل یه نفر افزار سه بعدی و رند ...

ببین اصلا عجله نکن تو باید تیری دی و ویری رو عالی یاد بگیری و رندر رعال بگیری خب تا وقتی تیریدیو یاد بگیری برو حتما ظوابط شهرداری هم یاد بگیر چهار تا کار اجرایی که زدی لازم نیست دیگه واسه هیچ خری کار کنی خودت برو واسه خودت پروژه بگیر 

ببین اصلا عجله نکن تو باید تیری دی و ویری رو عالی یاد بگیری و رندر رعال بگیری خب تا وقتی تیریدیو یاد ...

میخوام تا قبل از اینکه تری دی ر و یاد بگیرم یه کار هر چند کوچیک انجام بدم

مثله خرید و چیدمان و مشاوره و...

نمیشه با این شرایط اقتصادی صبر کرد تا زمانی که تری دی رو یاد بگیرم

مشکل همین جاست  

میخوام تا قبل از اینکه تری دی ر و یاد بگیرم یه کار هر چند کوچیک انجام بدم مثله خرید و چیدمان و مشاو ...

خب اگه میخوای این کارو بکنی پروژه دانشجویی بگیر اگه به هر کاری غیر از معماری فکر کنی مطمان باش تو هم مثل من آینده یه کار غیر مربوط و خسته کننده خواهی داشت 

خب اگه میخوای این کارو بکنی پروژه دانشجویی بگیر اگه به هر کاری غیر از معماری فکر کنی مطمان باش تو هم ...

همه میگن پاشو برو فروشندگی کن یا انلاین شاپ بزن

اما میدونم که از مسیرم جدا بشم قطعا بدتر ضرر میکنم

برایه همین با هر بدبختی شده تو این مسیر موندم تا نتیجه این همه تلاش و زحمتو ببینم

شما معماری خوندی؟

بله من معماری خواندن خواستی میتونم بیشتر راهنماییت کنم 

چند تا سوال داشتم

تا قبل از فارغ التحصیل شدن میشه تو حیطه طراحی و دکوراتور داخلی فعالیت کرد؟

برایه کارآموزی هم حقوقی میدن حتی شده کم؟ یا متفاوته شرایطه هر شرکتی؟