2777
2789
عنوان

ذوق مرگ شدم

28 بازدید | 13 پست
http://www.ninisite.com/Pages/TNews-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D9%87_%D8%AA%D8%B3%D8%AA_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA_%D9%86%D8%B4%D9%88%D9%86_%D8%AF%D8%A7%D8%AF_-2534.aspx به نظر من این بهترین تاپیک نی نی سایت هست..خیلی جالبه.من که خیلی اشک شوق ریختم..واس منم دعا کنید که یه نی نی سالم و صالح داشته باشم
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
لینکش خراااابههه
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://www.ninisite.com/Pages/TNews-%D9%84%D8%AD%D8%B8%D9%87_%D8%AA%D8%B3%D8%AA_%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D9%85%D8%AB%D8%A8%D8%AA_%D9%86%D8%B4%D9%88%D9%86_%D8%AF%D8%A7%D8%AF_-2534.aspx
واسه منکه هردوتالینک بازشد
هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
صفحه اول نی نی سایت سمت چپ اون قسمت که نوشته هرکسی میتونه صحبت کنه درباره مثبت شدن بی بی چک ............. الهی شکرت این تاپیک پر از انرژی + هست
صفحه اول نی نی سایت سمت چپ اون قسمت که نوشته هرکسی میتونه صحبت کنه درباره لحظه ای که تست بارداریم مثبت نشون داد ............. الهی شکرت این تاپیک پر از انرژی + هست ساینا از این طریق ببینش